GTA V nasıl satılır?

• Konuyu başlatan L4A7
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 38
  • Görüntüleme 2.933

L4A7

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba, biliyorsunuz mayıs ayında GTA V ücretsiz olmuştu. Ben de bir kaçtane aldım ve artık GTA V ücretli hale geldi. Ben GTA V oynamıyorum (PC'de pek oynanmıyor.) :D. Bunları elden çıkarmak istiyorum yani alamayan kişiler veya yedek olsun diye almak isteyenler vardır diye bunları elden çıkarmak istiyorum. Nasıl hızlı bir şekilde elden çıkarırım? İyi geceler :D.

Arkadaşlar ben bir videoda izledimde Epic Games GTA 5'i bedava yaptığında hesap satışlarını önlemek için bir PC'de hesap açıp GTA 5 aldığında başka PC'ye o hesapla girince ve oynayınca IP değiştiğinden dolayı hesabı banlıyorlarmış. Bu doğru mu?
Yanlış bilgi yüzde doksan. Sabit ip kullanmıyorum belki nereden bilecek. Bilgisayarımı sattım belki, bu epici ne kadar alakadar eder.

...bu epici ne kadar alakadar eder.
Aslında eder.
Epic Games de dahil olmak üzere çoğu mağazanın kullanıcı sözleşmesine göre kullanıcılar arası hesap alım/satımı yasak, yakalanmaları durumunda mağaza hesabı silme hakkına sahip ve oluşan hiçbir sorun için sorumluluk almıyorlar. Hesabı satarak hesabınızı kurarken kabul ettiğiniz sözleşmeyi, bir bakıma çiğniyorsunuz.
Karar sizin tabi.

Hocam mantık çok yanlış. Saçma düşünüyorsunuz. Adam zamanında ücretsiz almış ve o zaman alamamış olan varsa 10 veya 15TL gibi makul bir ücrete alabilir. Örneğin ben aldım fakat sonradan Epic Games hesabımı satışa çıkardım, baya doluydu paraya ihtiyacım olduğundan satışa çıkardım. Bana en azından GTA V oynayabileceğim bir hesap lazım olacak satılınca ben de böyle hesaplara yöneleceğim.

Arkadaşlar merhaba, biliyorsunuz mayıs ayında GTA V ücretsiz olmuştu. Ben de bir kaçtane aldım ve artık GTA V ücretli hale geldi. Ben GTA V oynamıyorum (PC'de pek oynanmıyor.) :D. Bunları elden çıkarmak istiyorum yani alamayan kişiler veya yedek olsun diye almak isteyenler vardır diye bunları elden çıkarmak istiyorum. Nasıl hızlı bir şekilde elden çıkarırım? İyi geceler :D.
Bana bedavaya verebilirsiniz.

Aslında eder.
Epic Games de dahil olmak üzere çoğu mağazanın kullanıcı sözleşmesine göre kullanıcılar arası hesap alım/satımı yasak, yakalanmaları durumunda mağaza hesabı silme hakkına sahip ve oluşan hiçbir sorun için sorumluluk almıyorlar. Hesabı satarak hesabınızı kurarken kabul ettiğiniz sözleşmeyi, bir bakıma çiğniyorsunuz.
Karar sizin tabi.
Benim yazdığım şey bilgisayar değiştirme durumunda oluşacak ip değişmesi, bu epici ne kadar alakadar eder dedim. Hesap satışı ile ilgili bir cümle geçmiyor. Ben ip değişince hesap banlama işlemi hakkında konuştum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı