GTA V neyi farklı yaptı?

Fazla göz boyamadı ve oyuncuların istediği şeyi verdi(diğer GTA oyunlarında bunu yaptı GTA V bunu çok daha iyi ve kaliteli yaptı) yani diğer firmaların göz boyamak için yaptıklarını yapmadı oyuncular saf ve temiz bir oyun verdi.

Çok güzel grafiği ile serbest dolaşması ile güzel görünen oyuna online mod ekle de nasıl patlamasın hem arkadaşların ile oynayıp yarış yapabiliyor hep arkadaşınla birlesip milleti öldürüp sinir edebiliyorsun ve bunlar çok güzel grafik oyunda bir çok özellik olan oyunda patlamasında ne yapsın

Hocam öncelikle söyleyim ben oyunu taa PC'ye ilk çıktığında alıp oynadım yani bayağı oluyor ancak hala karakterleri, görevleri, dünyanın detaya olan önemini hatırlıyorum.

Daha geçen hafta Cyberpunk 2077'yi bitirdim ve şunu söyleyebilirim ana hikaye görevlerinin çoğunu ve yan karakterlerin önemli bir kısmını unuttum.

GTA 5 çıktığında çok yenilikçi ve çok az oyunda görülmüş bir emeğin ürünüydü tabii emeğin karşılığı olarak beğenildi.

Ne yaptı sorusuna gelirsek. Öncelikle ne olduğunu bildi. Oyun çatır çatır bir aksiyon oyunu ve bir karakter hikayesi oyun bunu biliyor ve bunlara yükleniyor. Bu gün bile los santos kadar canlı bir şehir görmedim hala NPC'lerin kendi işlerine baktıklarını yer yer komik şeyler söylediklerini hatırlıyorum. Zaten oynanış ve mekanikler çok iyiydi bazı konularda GTA 4'e göre bir adım geri olsa da bunu geri kalan yönlerle telafi ediyordu.

Günümüzde ise oyunun modlanabilirliği Online'ın iyi olması anladığım kadarıyla bu oyunu hala en çok satanlar listesine sokuyor.

Cyberpunk ve Assassin's Creed gibi oyunlar benim GTA 5'in nasıl büyük bir oyun olduğunu hatırlamamı sağlıyor

Aşkla ve tutkuyla yapılan her şey iyi olur. Ubisoft gibi kopya oyun çıkartmıyorlar.

Ubisoft gibi kopya oyun çıkarmıyorlar derken ? Ne alaka Assassin's Creed, Far Cry, R6Siege serileridemi kopya? Hele ki R6Siege'nin benzeri bir FPS oyunu yok cahilce yorumlardan kaçının bence.

Ubisoft gibi kopya oyun çıkarmıyorlar derken ? Ne alaka Assassin's Creed, Far Cry, r6Siege serileridemi kopya? Hele ki r6Siege'nin benzeri bir FPS oyunu yok cahilce yorumlardan kaçının bence.

Ubisoft'un çoğu oyunu birbirine benziyor demek istemiş @Danotella adlı arkadaş.

Ubisoft gibi kopya oyun çıkarmıyorlar derken ? Ne alaka Assassin's Creed, Far Cry, R6Siege serileridemi kopya? Hele ki R6Siege'nin benzeri bir FPS oyunu yok cahilce yorumlardan kaçının bence.

Bir yerden sonra döngüye giriyorlar. Uzun zaman sonra Valhalla ile istediğimizi yaptılar. Adamlar bayağı büyük iyi etkinlikler yapmışlar.

GET'a sa zaman zaman sarandires de olduğunu unutmayalım.

Benim için farklı yaptığı bir şey yok. Harita haricindeki şeyler önceki oyunlarından daha kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…