GTA V niye bu kadar buglu?

Vallahi ben de GTA Online'ye ilk başladığımda bu kadar bug olduğunu düşünmezdim. He bir de ekstra olarak ekran kartı kullanımının düşük olması var. %30 kullanım nedir ya? Grafikleri Full'e düzelmiyor, düşür düzelmiyor. Laptop olduğu için darboğaz olmasının imkanı da yok. Vallahi bıktırdı.

Peki neden bunları engellemek için uğraşmıyorlar ki? Adamların umurunda bile değil gibi.

Durduramazlar o kadar fazla ücretsiz alındı ki çok ucuzdan satılıyor.

Hocam ben motor sürerken birden roket gibi havaya fırlattı yere düşünce motora roket atar atılmış gibi patladı ve franklin oradan sağ çıkdı. Ve çokca oluyor buna benzer şeyler galiba normal.

Anlattıklarınızın hepsi internet sorununa benziyor.
İnternetle alakası nedir tam olarak? Ve bu sorunun arkadaşlarımdan 3 kişinin de yaşaması tesadüf sanırım. Birimiz Türk Telekom, birimiz TürkNet, birimiz Turkcell Superonline FTTH kullanıyor. Korumaların hareket etmesinin internete bağlı olduğunu sanmıyorum. Ve bu sorunların hepimizde olmasının.

İnternetle alakası nedir tam olarak? Ve bu sorunun arkadaşlarımdan 3 kişinin de yaşaması tesadüf sanırım. Birimiz Türk Telekom, birimiz TürkNet, birimiz Turkcell Superonline FTTH kullanıyor. Korumaların hareket etmesinin internete bağlı olduğunu sanmıyorum. Ve bu sorunların hepimizde olmasının.
Online modda oynaman zaten başlı başına internet ile alakalı. Ayrıca "internet" kavramını genel olarak yazdım. Sağlayıcın kusurlu gibi bir şey söylemedim. Rockstar bazen, hatta çoğu zaman Türk oyuncuları Çin/Singapur sunucusuna bağlıyor. Bu yüzden "internet" anlamında packet loss/ yüksek gecikme ile oynamak zorunda kalıyorsun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı