GTA V Online Araç satma

Mesela Yani

Hectopat
Katılım
5 Mayıs 2020
Mesajlar
636
Çözümler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam arkadaşlar, GTA V'i yaklaşık 10 11 aydır oynuyorum ama Online'a çok girmek istemiyordum hilelerden ötürü. Ne zaman girsem adam tepeme uçak indiriyor oyun da donup oyundan atıyordu. Artık çok karşıma hile çıkmıyor ama benim levelim 8 olduğu için bir şey alamıyorum paramda yok. Araba satmak istedim sattım Los Santos Cusmtoms'a lakin daha fazla satamadım. Oyun içinde ki günde sadece 1 defa mı araba satabiliyorum yoksa normal zamana göre günde 1 kere mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaşlar, GTA V'i yaklaşık 10 11 aydır oynuyorum ama Online'a çok girmek istemiyordum hilelerden ötürü. Ne zaman girsem adam tepeme uçak indiriyor oyun da donup oyundan atıyordu. Artık çok karşıma hile çıkmıyor ama benim Level'im 8 olduğu için bir şey alamıyorum paramda yok. Araba satmak istedim sattım Los Santos Cusmtoms'a lakin daha fazla satamadım. Oyun içinde ki günde sadece 1 defa mı araba satabiliyorum yoksa normal zamana göre günde 1 kere mi?

Günde 5-6 defa satabilirsin fazla sattıysan eğer sell limit yemişsindir, sell limit’in bitmesi 28 saat sürüyor. Tavsiyem araba satmanız değil, heist final’lara katılarak para kasmamızdır.

Yardımcı olduysam en iyi cevap seçmeniz bu sorunu yaşayan arkadaşların direkt cevabını bulmasını kolaylaştıracaktır.
 
Günde 5-6 defa satabilirsin fazla sattıysan eğer sell limit yemişsindir, sell limit’in bitmesi 28 saat sürüyor. Tavsiyem araba satmanız değil heist final’lara katılarak para kasmamızdır.
Sadece 1 defa sattım. Bazı forumlarda da 1 defadan fazla satılmıyor deniliyor. Satmaya çalıştığımda "Sorry we don't need any cars right now" yazısı çıkıyor karşıma daha da satamıyorum. Oyundan çıkıp girdim 1 gün geçsin diye yine olmadı. Sanırım artık 1 defaya indirmişler.
 
Sadece 1 defa sattım. Bazı forumlarda da 1 defadan fazla satılmıyor deniliyor. Satmaya çalıştığımda "Sorry we don't need any cars right Now" yazısı çıkıyor karşıma daha da satamıyorum. Oyundan çıkıp girdim 1 gün geçsin diye yine olmadı. Sanırım artık 1 defaya indirmişler.

Değil, daha dün sattım 4 tane.
 
Sadece 1 defa sattım. Bazı forumlarda da 1 defadan fazla satılmıyor deniliyor. Satmaya çalıştığımda "sorry we don't need any cars right Now" yazısı çıkıyor karşıma daha da satamıyorum. Oyundan çıkıp girdim 1 gün geçsin diye yine olmadı. Sanırım artık 1 defaya indirmişler.

Başka Los Santos Customs'a giderek denedin mi?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı