Çözüldü GTA V Online giremiyorum

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

AdnQQ

Decapat
Dünden beri GTA Online giremiyorum. Böyle bir hata veriyor çözümünü bilen var mı?

1587012745076.png

Çözüm
Bilmiyorum ama geri bozuldu.
VPN ile ilgili olabilir VPN açmıştım olmuştu oyundan çıktım VPN kapatıp geri girdim düzelmişti.
Sorunun daha hızlı ve çabuk düzelmesini istiyorsanız destekten Rockstar'a mesaj atıp sorunu bildirin herkes böyle yaparsa Rockstar'ın dikkatini daha hızlı çeker. İstek fazla olursa hemen güncelleme yapar.

Ben bu arada Steam'den oynayanlar için çözüm buldum denetim masasına girin oradan programlara tıklayın Rockstar Social Club ve Rockstar Games Launcher'ı silin ardından Steam'a girin ve oynun dosyalarını doğrulayın. Bu süreçte hem Social Club hem de Launcher yeniden indirilecek ve güncellenmiş olacak bende işe yaradı umarım sizde de işe yarar sağlıcakla kalın.

O zaman tek çare yeni bir Launcher güncellemesini beklemek olacak hocam. Bu sorunu yaşayan başka kişilerde buldum farklı konu başlıkları altında umarım en yakın zamanda bir güncelleme getirirlerde kimseyi oyundan soğutmazlar.
O zaman tek çare yeni bir Launcher güncellemesini beklemek olacak hocam. Bu sorunu yaşayan başka kişilerde buldum farklı konu başlıkları altında umarım en yakın zamanda bir güncelleme getirirlerde kimseyi oyundan soğutmazlar.

Bu arada iyi bir haberim var Launcher'ı açar açmaz güncelleme geldi Vatan'a millete hayırlı uğurlu olsun dostlar :)
Güncelleme geldi de hiçbir şeyi değiştirmemişler hatta benim oyunu tekrardan bozdu :(

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı