Çözüldü Epic Games GTA V Online oyundan atma sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Ünal00

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşletim sistemi: Windows 11 Pro
Anakart: Asus Prime B450M-K
CPU: AMD Ryzen 5 1600 Six-Core 3.50 GHz
Ram: 16 GB
GPU :MSI Radeon RX 570 ARMOR 4G OC
SSD: Lexar 256 gb ssd , TwinMOS 256 gb ssd
RAM
8 GB
Ekran kartı
Readon RX 570 4GB
Anakart
Asus prime b450m-k
İşlemci
AMD Ryzen 5 1600
GTA V Online'ye girerken sıkıntı olmuyor oyunu 5-10 dk oynuyorum ve oyundaki internet sitesine girmiştim motor almak için oyun donup attı bu olay iki kez başıma geldi normal mi veya çözümü var mı? İnternetim biraz kötü ama oynanmayacak kadar kötü değil bu sorun herkesde oluyor mu?

Public lobide mi oynuyorsunuz? Eğer sisteminizde bir problem yoksa yüksek ihtimalle lobideki modderlar (hileciler) lobideki herkesi crashliyor, lobiyi kapatıyor.

Invite-only veya closed-friend lobileri deneyin. Bir problem yaşamazsanız yüksek ihtimalle girdiğiniz public lobilerin hileciler tarafından çökertilmesinden kaynaklanıyordur.

Public lobide mi oynuyorsunuz? Eğer sisteminizde bir problem yoksa yüksek ihtimalle lobideki modderlar (hileciler) lobideki herkesi crashliyor, lobiyi kapatıyor.

Invite-only veya closed-friend lobileri deneyin. Bir problem yaşamazsanız yüksek ihtimalle girdiğiniz public lobilerin hileciler tarafından çökertilmesinden kaynaklanıyordur.

Public lobiyi nasıl açıyoruz oyunu yeni aldım Online hakkında pek fazla bilgim yok. Oyundaki çoğu kişi çıkıyor kendilerini çıkıyor bilmiyorum ama sol tarafta hep çıkıyor yazıyor.

Olay hilecilerin lobiyi çökertmesi değil sunucudaki ms değerlerinin uyuşmamasından kaynaklı. Dediğiniz gibi InviteOnly ve ClosedFriend sunucularında böyle birşey olmaz.

Artı -1 Eksi
Olay hilecilerin lobiyi çökertmesi değil sunucudaki ms değerlerinin uyuşmamasından kaynaklı. Dediğiniz gibi Invite-Only ve Closed-Friend sunucularında böyle birşey olmaz.
GTA'nın Online kanadında bağlantı kaynaklı bir problem her zaman mevcut, başlıca sebep fosilleşmiş peer-to-peer lobi metodu. Ms (gecikme) değerlerinin uyuşmaması derken kastınız nedir tam anlayamadım. Bunu açıklayan bir yer var mı?

Arkadaşlarımın ve benim başıma gelen crashlerin birçoğu modderlardan kaynaklı. Bunu yapmanın farklı yolları var, modlardan birinde dediğinize benzer bir açık kullanılıyor olabilir, bir başka modda ise başka bir açıkla crashleniyor vs. vs..

Olay hilecilerin lobiyi çökertmesi değil sunucudaki ms değerlerinin uyuşmamasından kaynaklı. Dediğiniz gibi ınviteonly ve closedfriend sunucularında böyle bir şey olmaz.

Peki o sunucuyu nasıl açıyoruz.

Public lobiyi nasıl açıyoruz oyunu yeni aldım Online hakkında pek fazla bilgim yok. Oyundaki çoğu kişi çıkıyor kendileri mi çıkıyor bilmiyorum ama sol tarafta hep çıkıyor yazıyor.
Lobiler çok hareketlidir, hep bir giren çıkan olur genelde.

Public Session = Herkesin girebileceği açık lobiler.
Invite-Only = Sadece sizin ve davet ettiğiniz oyuncuların girebileceği lobiler.
Closed-Friend = Sadece siz ve arkadaş listenizdekilerin katılabileceği lobiler.

Videoda farklı lobi çeşitlerinin olduğu kısmı görebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Panel kullanımı mevcut mu hala bu oyunda? Bu tür panellere sahip olanlar her türlü şeyi yapabiliyor çünkü oyun içinde.
Olay hilecilerin lobiyi çökertmesi değil sunucudaki ms değerlerinin uyuşmamasından kaynaklı. Dediğiniz gibi InviteOnly ve ClosedFriend sunucularında böyle birşey olmaz.
Mod kullananlar masaüstüne bile yollayabilir başka bir oyuncuyu. Ücretli satılan bu panellerde admin'den bir farkın kalmıyor.

Panel kullanımı mevcut mu hala bu oyunda? Bu tür panellere sahip olanlar her türlü şeyi yapabiliyor çünkü oyun içinde.
Tabii ki. Biri bitiyor biri başlıyor, açıklar bol. Hile kullanımına uzun süredir dikkat etmiyorlardı, son zamanlarda biraz daha yol aldılar ancak korumaları hâlâ yeterli değil. Dediğiniz gibi her şeyi yapabiliyorlar.

Mod kullananlar masaüstüne bile yollayabilir başka bir oyuncuyu.
Evet benim anlatmaya çalıştığım da bu. Başımıza sürekli bu geliyor. Sanırım konu sahibinin de oyunu kapanıyor ama net bilgi vermemiş o konuda.

GTA'nın Online kanadında bağlantı kaynaklı bir problem her zaman mevcut, başlıca sebep fosilleşmiş peer-to-peer lobi metodu. Ms (gecikme) değerlerinin uyuşmaması derken kastınız nedir tam anlayamadım. Bunu açıklayan bir yer var mı?

Arkadaşlarımın ve benim başıma gelen crashlerin birçoğu modderlardan kaynaklı. Bunu yapmanın farklı yolları var, modlardan birinde dediğinize benzer bir açık kullanılıyor olabilir, bir başka modda ise başka bir açıkla crashleniyor vs. vs..
Dostum bende de oynarken bir anda drop girip 15 20 saniye sonra oyun full kapanıyor bunun modderle bir ilgisi olabilir mi ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı