GTA V Online'da kaç FPS alıyorsunuz?

Ben RX 470 Ultra'da story modda 60-70 arası Online'da 40-50 arası alıyorum. Siz nasıl FPS alıyorsunuz Online modu akıcı oynayan var mı?
Nasıl olabilir dostum ya? Bende de aynı sistem var. 3.30GHz overlock farkı var sadece ve ultraya çektiğimde storyde FPS'im yerlerde sürünüyor. 25-40 arası gidip geliyor. Ayarlarını SS atabilirsen sevinirim.

Nasıl olabilir dostum ya? Bende de aynı sistem var. 3.30GHz overlock farkı var sadece ve ultraya çektiğimde storyde FPS'im yerlerde sürünüyor. 25-40 arası gidip geliyor. Ayarlarını SS atabilirsen sevinirim.
Darboğaz yaşıyosunuzdur 3.30'da besleyemez 470'i very high hepsi.

Hikaye modunda advanced ayarlar extended distance/shadow scale hariç açık, MSAA kapalı ve reflection MSAA x2 olacak şekilde very high/ultra ayarlarda, 1080p'de ortalama 100-110 FPS, Online'da ise yine aynı ayarlarla aşırı kalabalık sahnelerde 75-80 FPS'e kadar düşmekle beraber genelde 85-90 arası takılıyor.

Hikaye modunda advanced ayarlar extended distance/shadow scale hariç açık, MSAA kapalı ve reflection MSAA x2 olacak şekilde very high/ultra ayarlarda, 1080p'de ortalama 100-110 FPS, Online'da ise yine aynı ayarlarla aşırı kalabalık sahnelerde 75-80 FPS'e kadar düşmekle beraber genelde 85-90 arası takılıyor.
Sisteminiz çok stabil ve güçlü olmuş 1060 benim favori kartım zaten.Bana göre 1060'ın üstü abartı.

Sisteminiz çok stabil ve güçlü olmuş 1060 benim favori kartım zaten.Bana göre 1060'ın üstü abartı.

Teşekkürler, 2017 yılında yüksek ve kaliteli grafik görmek için toplamıştım sistemi, daha halen almış olduğum FPS değerlerimden de memnunum, hatta birçok kişinin darboğaz yapacağını iddia ettiği bu sistemle BF V Online'da bile darboğaz sorunum yok, büyük ihtimal bir sonraki sistemimi 12.nesil veya AM5'le güncelleyeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı