GTA V Online'da kaç FPS alıyorsunuz?

@vusalaliyev

İlk defa görüyorsan sen hiç forum falan takip etmiyorsundur. AMD işlemcilerdeki kronik FPS sorunlarını çözemedi Rockstar efendi. Bana ne 1030 bilmem kaç FPS alıyorsa. Ben 5 senelik oyunu 570 ve 1600 ile niye 60 FPS altına düşerek oynuyorum? Geceleri niye FPS gündüze göre neredeyse %100 düşüş görüyor? Sakın sisteme pislik atmaya kalkmayın bu sorunu yaşayan tek ben değilim.

1080P ne varsa en sonda, buna Advanced'de dahil 100-120 FPS arasında. Ancak kartım 2K için uygun bu yüzden ekran kartı kullanımım bazen 80-85 arasında geziyor, 2K'da aynı ayarlarda 80-90 FPS alabiliyorum.
4K'da ise 70-90 arası.
Bu arada GTA 5'in optimizasyonu iyi falan değil, hatta rezalet yerleri var özellikle MP'de bunu çok rahat fark edebilirsiniz. İşlemcim 1080P'de besleyebiliyorken tam kullanamıyorum, çünkü oyunu geliştirmiyorlar. Eski oyun dahi olsa hala büyük satış rakamları yakalıyor ve isyan ettirmiyor değil.

Ha birde kaplama sorunu var Allahın belası oyunda, ATI HD4800 Series ile açıp 10FPS oynadığım oyunda bile Kaplamalar yağ gibi akıyordu. Ama nedense GTA efendide ara ara akıcı oynasam dahi yüklenmiyor Kahrolası kaplamalar.

@vusalaliyev

İlk defa görüyorsan sen hiç forum falan takip etmiyorsundur. AMD işlemcilerdeki kronik FPS sorunlarını çözemedi Rockstar efendi. Bana ne 1030 bilmem kaç FPS alıyorsa. Ben 5 senelik oyunu 570 ve 1600 ile niye 60 FPS altına düşerek oynuyorum? Geceleri niye FPS gündüze göre neredeyse %100 düşüş görüyor? Sakın sisteme pislik atmaya kalkmayın bu sorunu yaşayan tek ben değilim.

Tamam sinirlenme.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim eski MX940 i7 7500'u sistemim HDD de yok hepsi High ayarlarda 41 FPS veriyordu gayet memnunum ama bilgisayar bozuldu 😔 neyse 512 MB VRAM 315m grafik kartı 8 GB RAM GTA 5 çalıştırırmı.

Intel(R) Core(TM) i5-4200M CPU @ 2.50GHz 2.50 GHz 8 GB RAM GeForce 710M ile GTA Online'da en düşük ayarlarda ortalama kaç FPS alırım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı