GTA V Onlinedaki Hile Saçmalığı

Necati BOLAT

Decapat
Arkadaşlar adamın biri arkamdan içi boş araba fırlatıyor. Üstelik bunu kendisi değil uzaktan yapıyor. Ayrıca birde durduk yerde karakterime bilinmeyen bir şekilde su atılıyor. İtfaiye arabası bakınıyorum yok. Adam bunu uzaktan yapıyor. Hile mi bu? Oyunda yeniyim bu arada online girdiğime pişman ettiler. Bu hile mi yoksa oyunun özelliği mi?

@DI4BLO Birde üste çıkmaya çalışıyorsunuz ya vallahi ekran başında ben bile sinirlendim.
Üste çıkmaya falan çalışmıyorum yaptığım şeyin ne kadar kötü birşey olduğunun farkındayım. Burada tek suçlu olanın hileyi kullananın olmadığını anlatmaya çalışıyorum. Günde 20 server değiştirip doğru düzgün oynamaya çalıştıkça benim dediğimi anlayacaksınız.

Onlineden Deluxso ve uçan motorun kaldırılması gerek. Bunları kullanarak Lazer'i, Hydra'yı ve diğer uçakların hepsini çok rahat bir şekilde vurabiliyorsunuz. Ben bir kere denedim bi daha da garajdan çıkarmadım. Klasik arabalarımdan devam ettim. Özellikle Coquette favorimdir.

Daha dün kafa dağıtmalık girdim Lazer'i aldım uçağı kaldırdığım gibi uçak vuruldu etrafta kimse yokken bunu defalarca yaptı. Yukar da yazılmış yapacağınız en iyi şey başka bir sunucuya geçmek.

Onlineden Deluxso ve uçan motorun kaldırılması gerek. Bunları kullanarak Lazer'i, Hydra'yı ve diğer uçakların hepsini çok rahat bir şekilde vurabiliyorsunuz. Ben bir kere denedim bi daha da garajdan çıkarmadım. Klasik arabalarımdan devam ettim. Özellikle Coquette favorimdir.

Daha dün kafa dağıtmalık girdim Lazer'i aldım uçağı kaldırdığım gibi uçak vuruldu etrafta kimse yokken bunu defalarca yaptı. Yukar da yazılmış yapacağınız en iyi şey başka bir sunucuya geçmek.
Sonunda beni anlayan birisi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Seri görev kasacak 4 kişi bulacaksın yeterli zaten görevler neden 4 kişi zorunlu onu da anlamıyorum belki ben tek başıma hardcore seviyorum.

@DI4BLO Sana yapanlara bunu yapacaksın o zaman sunucuda oyun oynamaya çalışanlara değil.
Tamam da ben oyunu oynayanlara karşı bunu kullanıyorum diye bir şey demedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı