GTA V Oynanış Videosu Yayınlandı!

mevsres

Kilopat
Katılım
16 Mart 2012
Mesajlar
6.392
Makaleler
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Evet beklenen an geldi GTA V'in Oynanış Videosu Yayınlandı. :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yok böyle bir şey ya, oyun tek kelime ile HARİKA olmuş. Tüylerim diken diken oldu derler ya ondan oldu işte izlerken bana da ;) O nasıl grafikler öyle arkadaş daha çok yeni nesil konsol grafikleri gibi olmuş oyun. Gözümle görmesem mevcut nesil konsollarda bu grafikleri göreceğime inanmazdım.
 
Atmosfer sanal alemin gerçek yaşamı olmuş günlük bir yaşamı iyi bir şekilde yansıtmış evinden çıkıp spor yapanlar, avlanma, dik yamaçtan atlayış, yüzme. Büyük şehirlerde görebileceğimiz eğlence amaçlı sokak ortasında animasyon yapan insanlar. Evden çıkıp sokakta yürüdüğünde etrafındaki nesneler, insanlar, vs. işleyişi tam oturmuş.
En çokta bisiklet yarışı hoşuma gitti.
Ve üç karakterin birbirleri ile etkileşimli görevler yapması mükemmel olmuş biri ile binaya dalarken diğeri uzaktan seni koruyor. Sanırım oyun içinde istediğimiz zamanda karakterler arası geçiş yapabileceğiz.
En güzelide gökdelende bir evinin olması ve yukarıdan etrafı izlemesi.
 
Bisiklet yarışı olduğu kısmı tekrar izleyin, asfalta güneşin yansıması grafiği tıpkı NFS'deki gibi olmuş, harika grafik.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı