GTA V PC / MSI GE70 GTX765M 1080p Test Videosu

protego

Kilopat
Katılım
2 Mart 2015
Mesajlar
8
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
MSI GE70 2OE 209XTR Gaming Laptop ile yapılan test videosudur. Ekran kartında ciddi miktarda OC vardır. 85/435 Mhz kadar. Ekran kartı ve işlemci sıcaklığı MSI Kombustor benchmark'ında 97 dereceyi görmüştür. Fakat stabilite bozulmamıştır. Videoda grafik ayarlarını da gösterdim. O ayarlarda ortalama 55 FPS alıyorum. Min: 45, Max: 60 (V-Sync açık yani 60'a kilitli fps)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Not: Kanalımdaki GTA V videolarına bakarsanız ilk iki bölümde kayıt programı kaynaklı takılma olmuş videolarda. Programa GTA V desteğinin henüz gelmemesi nedeniyle oldu. Diğer bölümlerde başka bir program kullandım. Sorun kalmadı. O ilk iki videoya bakıp kasıyor diye düşünmeyin. :)
 
Son düzenleme:
@impetus Senin bilgisayarda bir sorun olabilir. Sıcaklıklar nasıl? Belki aşırı sıcaklıktan bilgisayar performansı kısıtllıyor olabilir. Ayrıca benim ekran kartında bir miktar OC var ama, dediğin kadar fark çıkmaması lazım
 
@Rage Bilgisayarlarda artık ısınma sorunu belirgin bir yıpranma yaratmıyor. O seviyeye gelirse zaten mavi ekran verip restart atar. 10 yıllık olmadığı sürece her bilgisayar kendini korur. Mavi ekran vermese bile performansı kısıtlar. Eğer parçalara zarar verebilecek düzeye gelirse mavi ekrar verir. Bu kartlar,işlemciler özellikle yüksek sıcaklıkta çalışabilsinler diye önlemleri alınıyor zaten. Dizüstü çünkü. Tüm bunlar düşünülüyor zaten, yoksa üretici bilmiyor mu bunun bu kadar ısındığını, önlemini de alır zaten. Ha bir de, 97 ancak testlerde ulaşılan sıcaklık. Oyunlarda o kadar değil ve soğutucu kullanıyorum, ilk mesajda yazdığım sıcaklıklardan 10 derece kadar çıkarabilirsin
 
Ben sadece uyardım, Pc senin sonuçta... Üreticinin, senin OC yapacağını düşündüğünü zannetmiyorum. Mavi ekran ve/veya Pc'nin kendini kapatması her zaman kurtarmaz. Acı bir tecrübem oldu. :)
 
Özelliklerim:
Nvidia Geforce GTX 765M 2GB ekran kartı
İntel core i7
8gb ram
win7
1tb128gb harddisk
Aslında normal ayarlarda hiç kastırmaması lazım ama neden oluyor bilmiyorum.
Ve NVIDIA GeForce Experience ile optimize edilmiyor oyun.(GTA 5 im korsan)
 
Peki bu sorun ortadan nasıl kalkıcak ? yardım edin yani ben bu oyunu grafikler için oynuyorum.
Ama görevlerde kötü değil yani :D

Ve arkadaşlar benim memory 1632 mb ekran kartı 2gb olmasına rahmen

Ve oyun ekran kartını görmüyor napıcam lütfen yardım
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı