GTA V PC Sürümü Steam'de 199 TL!

Aral işe karıştığı sürece inmez bu fiyat. Orada 180 lira Steam'de 199 nedir yahu? Bildiğin buradan alın demişler. En içten dileklerimle Aral'a saygılarımı sunuyorum. (!) Uzun süredir beklediğim ve satın almayı düşündüğüm bu oyunu kesinlikle korsan oynayacağım bu fiyat devam ederse.
 
İnanılmaz bir tasarım bence kusursuz bir oyun bu fiyatı gerçekten yüksek tutulmuş ancak oyun boyutuna bakıldığında fiyatını gerçekten hakediyor umarız 24 mart tarihinde bizlerle buluşur beklemedeyiz bilgisayarlarımız kaldıracak mı tabi oda merak konusu.
 
Verilecek her türlü parayı hakeden bir oyun gerçekten. Bugün ps4'e aldım 100 tl'ye. Korsan alıp sakın online gta'dan kendinizi mahrum etmeyin. Fiyat düşecektir.
 
Aslında o kadar da yüksek bir fiyat olmadığını düşünüyorum ben. Bu oyuna Ps3'te sahibim ve 2-3 kere oldu sıfırdan başlıyorum hikaye moduna. Böyle bir oyunu korsan oynamanızı tavsiye etmem... Her şeyden önce emeğe saygısızlık. Online kısmı da gayet zevkli. Haftanın bir kaç günü arkadaşlar ile buluşup, takılıyoruz oyunda :D
 
Fiyatı yüksek. 200 liraya PC oyunu olmaz. Ne kadar güzel olursa olsun, olmaz. Dolar fiyatı 60 dolar iken bizim 85 dolara almamız hiç mi garip değil? GTA V, şu an Steam'deki en pahalı oyun. Dolar üzerinden ise herhangi bir AAA oyun ile aynı fiyatta. Burada sorun oyunun hak edip etmemesi değil. Sorun, Aralın fiyat dayatması. Bir tek ben bu kadar sorun ettim galiba bunu.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı