Oyununuz korsan mı?Eki Görüntüle 1475345
Oyun pencere modunda çalıştığında bu hatayı veriyor. Alt+Tab attığım zaman da böyle bir sorun yaşıyorum. Neden olabilir?
Hayır. Epic üzerinden almıştımOyununuz korsan mı?
Ekran kartınızın desteklediği DirectX sürümü ile PC'nizdeki DirectX sürümünü aynı yapın.Hayır. Epic üzerinden almıştım
Oyun dosyalarını doğrulamayı denediniz mi hiç? Bu hata pencereye alındığı için mi bilmiyorum ama genelde bu hatayı dosyaları doğrulamak çözüyor.Hayır. Epic üzerinden almıştım
Ekran kartınızın desteklediği DirectX sürümü ile PC'nizdeki DirectX sürümünü aynı yapın.
İşletim sistemiyle alakalı olabilir mi ? Windows 10 da böyle bir sorunla karşılaşmıyordum.Oyun dosyalarını doğrulamayı denediniz mi hiç? Bu hata pencereye alındığı için mi bilmiyorum ama genelde bu hatayı dosyaları doğrulamak çözüyor.
Bilgisayarınızı yeniden başlattınız değil mi kurunca?Eki Görüntüle 1475356
DirectX 11 destekliyor. Restart istedi. Yine aynı
Bu hata yüklenmeyen bir yere gidince veya açılınca çıkıyor oyun yüklerden bir sorun oluştuysa eğer pencere moduyla ilgili şeyleri doğru yükleyememiş olabilir dosya doğrulamayı deneyin.Eki Görüntüle 1475356
DirectX 11 destekliyor. Restart istedi. Yine aynı
İşletim sistemiyle alakalı olabilir mi ? Windows 10 da böyle bir sorunla karşılaşmıyordum.
Evet.Bilgisayarınızı yeniden başlattınız değil mi kurunca?
Grafik paketi kullanmıyorumGrafik modu falan varsa o yüzden olabilir.
Bu hata yüklenmeyen bir yere gidince veya açılınca çıkıyor oyun yüklerden bir sorun oluştuysa eğer pencere moduyla ilgili şeyleri doğru yükleyememiş olabilir dosya doğrulamayı deneyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.