Arkadaşlar merhaba. Normalde GTA oynarken fanları 60-65'de çalıştırırım ve sıcaklık 50'yi geçmez. Ancak son güncellemeden sonra 65-79 gibi sıcaklıkları görmeye başladım. Ve fanlar 65-70'de çalışıyordu. Yardım edebilirseniz sevinirim.
Mevsim yaz.Ondandır.Arkadaşlar merhaba. Normalde GTA oynarken fanları 60-65'de çalıştırırım ve sıcaklık 50'yi geçmez. Ancak son güncellemeden sonra 65-79 gibi sıcaklıkları görmeye başladım. Ve fanlar 65-70'de çalışıyordu. Yardım edebilirseniz sevinirim.
Grafik ayarları nedir? Birde kasadan bahsedebilir misin acaba.Ekran kartına ait dalgınlığıma verin. Sistemde RX580 4 GB 16 GB RAM i3 9100F.
Grafik ayarları nedir? Bir de kasadan bahsedebilir misin acaba.
Arkadaşlar merhaba. Normalde GTA oynarken fanları 60-65'de çalıştırırım ve sıcaklık 50'yi geçmez. Ancak son güncellemeden sonra 65-79 gibi sıcaklıkları görmeye başladım. Ve fanlar 65-70'de çalışıyordu. Yardım edebilirseniz sevinirim.
Mümkün olduğunca laptopun altını boş bırakmanı tavsiye ederim. Genellikle fan çıkışları alt ve yanlarda olur. O nedenle laptopu bir stand üstüne koyarsan daha iyi olacaktır
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.