GTA V sıcaklık problemi

Bahsettiğiniz değerler ekran kartına mı yoksa cpu'ya mı ait ayrıca kullandığınız fan stok fan mı ve kasanız hangi markanın hangi modeli. Birde ayarlardan da bahsederseniz bir şeyler söyleyebilirim.

Termal macun azalmış olabilir kasanın içi tozlanmıştır MSI Afterburner programını indirip oyun içi değerleri ve sistemini yazarsan daha iyi yardımcı olabiliriz.

Arkadaşlar merhaba. Normalde GTA oynarken fanları 60-65'de çalıştırırım ve sıcaklık 50'yi geçmez. Ancak son güncellemeden sonra 65-79 gibi sıcaklıkları görmeye başladım. Ve fanlar 65-70'de çalışıyordu. Yardım edebilirseniz sevinirim.
Mevsim yaz.Ondandır.

Arkadaşlar merhaba. Normalde GTA oynarken fanları 60-65'de çalıştırırım ve sıcaklık 50'yi geçmez. Ancak son güncellemeden sonra 65-79 gibi sıcaklıkları görmeye başladım. Ve fanlar 65-70'de çalışıyordu. Yardım edebilirseniz sevinirim.

Mümkün olduğunca laptopun altını boş bırakmanı tavsiye ederim. Genellikle fan çıkışları alt ve yanlarda olur. O nedenle laptopu bir stand üstüne koyarsan daha iyi olacaktır

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı