GTA V siyah ekran

ConTurk2008

Hectopat
Herkese merhaba Epic Games'den GTA V indirdim fakat Rockstar logosu geliyor ve yazılar çıkmıyor ne yapsam çözemedim.

i7 2670QM.

8 GB RAM.

NVIDIA GT525M ekran kartı.

HD3000 ekran kartı.

500GB HDD.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2020-12-12 194539.png
    Ekran görüntüsü 2020-12-12 194539.png
    2,6 KB · Görüntüleme: 98
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu linkte adam güzelce anlatmış, bir bakın derim.

Bu daha önceden PC'ye çok oyun indirmemekten program kurmamaktan oluyor. Programlar ve oyunlar kurulurken sizden vc Redist kurmanızı istiyor bu vc'ler birçok uygulamayı sorunsuz olarak çalıştırmanızı yarıyor ,tabii bunlar korsan oyunlarda oluyor orjinallerde böyle bir şey kurmuyor ve bu da oyunun açılmamasına neden oluyor. adamın gösterdiği vc Redist'i videonun açıklama kısmında mevcuttur fakat üşendiyseniz buradan da indirebilirsiniz. DirectX iyi günler umarım yararlı olmuştur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu linkte adam güzelce anlatmış, bir bakın derim.

Bu daha önceden PC'ye çok oyun indirmemekten program kurmamaktan oluyor. Programlar ve oyunlar kurulurken sizden vc Redist kurmanızı istiyor bu vc'ler birçok uygulamayı sorunsuz olarak çalıştırmanızı yarıyor ,tabii bunlar korsan oyunlarda oluyor orjinallerde böyle bir şey kurmuyor ve bu da oyunun açılmamasına neden oluyor. adamın gösterdiği vc Redist'i videonun açıklama kısmında mevcuttur fakat üşendiyseniz buradan da indirebilirsiniz. DirectX iyi günler umarım yararlı olmuştur.

Her şeyi denedim DirectX C++ kurdum olmadı :)
Zaten Rockstar logosu geliyor yazılar gelmiyor bikere açıldı daha da açılmadı yardım edin lütfen 90.4 GB boşa gitmesin :(((

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı