göktuğ aygün Hectopat Katılım 29 Eylül 2017 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2017 #1 Arkadaşlar merhaba. Son zamalarda GTA V'e her girmeye çalıştığımda Social Club penceresi açılıyor ama sonra hemen geri kapanıyor. Her şeyi denedim, araştırdım hiçbir sonuç bulamadım. Ekran kartım güncel. Lütfen yardımcı olun. Teşekkürler şimdiden. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Eylül 2017
Arkadaşlar merhaba. Son zamalarda GTA V'e her girmeye çalıştığımda Social Club penceresi açılıyor ama sonra hemen geri kapanıyor. Her şeyi denedim, araştırdım hiçbir sonuç bulamadım. Ekran kartım güncel. Lütfen yardımcı olun. Teşekkürler şimdiden.
M Mr.Acar Ziyaretçi 29 Eylül 2017 #2 Sitemin nedir? Oyunu Steam'dan mı Social Club'tan mı aldın? Oyunun dosya bütünlüğünü doğruladın mı? Oyun orijinal mi? Her şeyden kastın ne? Artı 0 Eksi
Sitemin nedir? Oyunu Steam'dan mı Social Club'tan mı aldın? Oyunun dosya bütünlüğünü doğruladın mı? Oyun orijinal mi? Her şeyden kastın ne?
1 112163 Kilopat Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 2.305 Makaleler 1 Çözümler 1 29 Eylül 2017 #3 Daha detaylı bilgi ver. Bilgi vermeden tahmin yaparız ancak. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 29 Eylül 2017 #4 Launcher.Log içeriği paylaşır mısın? Ayrıca rapor da alalım: Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma | Technopat Sosyal Artı 0 Eksi
Launcher.Log içeriği paylaşır mısın? Ayrıca rapor da alalım: Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma | Technopat Sosyal