Çözüldü GTA V Steam başarımlarının hepsini Menyoo ile açmak ban sebebi mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

442376

Hectopat
GTA V story modda Menyoo modunu kurcalarken yanlışlıkla unlock all achievements bastım ve sonra 77 başarımın 62'si açıldı. Bunu yaptığım için ban yer miyim? (Steam GTA V başarımları)

Hayır yemezsin. Zaten ban yiyeceğin bir tuşu oyuna niye koyarlar ki?

GTA V story modda Menyoo modunu kurcalarken yanlışlıkla unlock all achievements bastım ve sonra 77 başarımın 62'si açıldı. Bunu yaptığım için ban yer miyim? (Steam GTA V başarımları)

Merhaba aynısı bende de oldu yaşayan birine sormak istedim şimdiye kadar bir sorun çıktımı sizde.

Merhaba aynısı bende de oldu yaşayan birine sormak istedim şimdiye kadar bir sorun çıktımı sizde.

Vallahi hocam bir ara Online'den ban yedim ama para glitch (hata) 'lerinden birini yapıyordum yüksek ihtimalle ondan 1 ay yemiştim. Hesap açıldığında daha o glitchi yapmadım ban yemedim yüksek ihtimalle ondan alakalıydı. (tabii her şeyi geri kasmak zorunda kaldım)

Tamamdır sağ olun Rockstar hesabım gidecek diye çok kafama takılmıştı içimi rahatlatdınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı