GTA V Story Mode'da mod yüklemek ban sebebi mi?

Story'de mod yüklediğiniz anlaşılmaz, online'a girerseniz sıkını olur. Zaten artık ScriptHookV gibi modlarla gelen script'ler sayesinde online'a girdiğiniz anda otomatik olarak modlar devre dışı kalıyor fakat bu sadece bir güvenlik önlemi. Online'a modlu girme ban sebebi.

Story'de mod yüklediğiniz anlaşılmaz, online'a girerseniz sıkını olur. Zaten artık ScriptHookV gibi modlarla gelen script'ler sayesinde online'a girdiğiniz anda otomatik olarak modlar devre dışı kalıyor fakat bu sadece bir güvenlik önlemi. Online'a modlu girme ban sebebi.
Ya ben de ScriptHookV indirdim de. Yine de belki sıkıntı çıkar diye ilk girişimde offline modda girmiştim sonra oyundayken interneti bağladım fakat online ye geçmedi. Daha sonra kaydetmeden kapattım ve online olarak story mod a girdim ve devam ettim acaba herhangi bir sorun olur mu ?

Ya ben de ScriptHookV indirdim de. Yine de belki sıkıntı çıkar diye ilk girişimde offline modda girmiştim sonra oyundayken interneti bağladım fakat online ye geçmedi. Daha sonra kaydetmeden kapattım ve online olarak story mod a girdim ve devam ettim acaba herhangi bir sorun olur mu ?
Trainer indirmediysen sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

Online'a girmediğin sürece hiçbir şey olmaz, ben de interneti kapatmadan hatta Discord'dan arkadaşlarımla konuşarak modlu oynuyorum. Dediğim gibi online'a girsen bile hiçbir şey olmaz ama sen her ihtimale karşı girme.

Baya önceden direksiyon setiyle araba sürmek için bir mod ve trainer indirmiştim, sonra aradan zaman geçti GTA Online oynamaya geri döndüm ve modları unutmuşum. Modlar yüklüymüş fakat ben farkında değildim, bir ay boyunca online'a girdiğimde modlu girmişim. Ban yemedim, Rockstar'ın anti-hile'si işte bu kadar kötü. Yani için rahat olsun hiçbir şey olmaz.

Bende de orjinal GTA V var ve Story Mode oynuyorum. Buraya https://tr.gta5-mods.com/ bu siteden modları indirip nasıl kurabilirim? Online oynamıyorum sadece story oynuyorum ve gördüğüm kadarıyla da ban sebebi değilmiş. Mesela araba modu var, indirdiğim zaman sadece bende mi olacak o araba yoksa npc'ler de kullanacak mı vs. bu konuda biraz bilgilendirirseniz sevinirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı