GTA V Texturelerin Geç Yüklenmesi

Spontini

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba,
Dün GTA V'i orjinal olarak almadan önce bir test etmek için torrent olarak indirdim ve oynamaya başladım fakat bir sorunla karşılaştım. Grafikleri en düşükten biraz fazla tutunca bile 35-40 FPS arası alırken kaplamalar geç yükleniyor belki ekran kartım fazla ısınıyordur diye düşünerek MSI Afterburner indirdim ve ekran kartıma hafif bir overclock çektim ve fan hızını 2.5 kat arttırdım ve GTA V için görev yöneticisinden yüksek öncelik tanıdım fakat halen aynı problemle karşı karşıyayım en son crack vs bulunmakta fakat bir türlü bu soruna bir çözüm bulamadım. Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler...

Sistemim:
  • ASUS P5KPL AM-SE DDR 2 ANAKART
  • INTEL CORE DUO 2 E7500 2.93 GHz
  • 4 GB RAM
  • AMD R7 250 2GB GDDR3 MSI OC Edition GPU

Bilgisayarınız da bulunan sabit diskin dönüş hızı (Rpm) değeri eğer 7200 den düşükse bu tarz sorunlar çıkabiliyor. Bir nevi sabit disk darboğaza neden oluyor diyebiliriz. Arkadaşımda da aynı sorun mevcut. Sabit diskin dönüş hızı 5400 Rpm olduğu için kaplamalar geç geliyordu. Oyunu korsan olarak oynadığınız içinde bu sorun yaşanıyor olabilir. Eğer alırsanız Steam üzerinden alın. Aynı sorun devam ederse iade edersiniz.

7200RPM 16MB Cache Var Fakat Sorunu Çözdüm.Sistemi DDR3 ve AMD A6 6400K İşlemciyle yeniledim şuanda problem yok teşekkrüler

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı