GTA V (The Rockstar Game Services are unavailable) Sorunu

Opportunist

Hectopat
Yer
Kocaeli/Gebze
Daha fazla  
Birkaç gün önce rockstar game aktivasyonlu GTA V aldım aktive ettim ve daha oyunun setup ını indirmem 2 günümü aldı. Çünkü "download for windows"a tıkladığımda site çöküyordu. Şans eseri bir an indirdi setup ı. Şimdi setup ı kurdum fakat oyunu çalıştırdığımda logoda kalıyor bir 30 dakika falan sonra social club geliyor ve bir hata veriyor ve oyun inmiyor.
Adasdsız.png

Tıkladığım linkte de yararlı bir bilgi yok. Yeni hesap açtım, dns değiştirdim, yönetici olarak başlattım fakat hala aynı hatayı alıyorum.

Launcher ve bootstrap loglarında da bunlar yazıyor.
Aadsız.png

Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.

Son düzenleme:
Eğer gerçekten rockstar serverinda sıkıntı yoksa vpn kullanmayı dene. Ben de işe yaramıştı.

evet vpn işe yaradı ama vpn programları paralı olduğu için 60 gb yi indiremiyorum nasıl vpn açabilirim? ve her seferinde vpn ile mi oyuna giriş yapmam gerekecek indikten sonra?

Sorunu çözdüm. İşe yarayan ücretli bir vpn programının bağlantı ayarlarını alıp kendi evinde kullandığım ağ nın ayarları ile değiştirdim ücretsiz ve sınırsız bir şekilde indiriyorum şuanda.

evet vpn işe yaradı ama vpn programları paralı olduğu için 60 gb yi indiremiyorum nasıl vpn açabilirim? ve her seferinde vpn ile mi oyuna giriş yapmam gerekecek indikten sonra?

Sorunu çözdüm. İşe yarayan ücretli bir vpn programının bağlantı ayarlarını alıp kendi evinde kullandığım ağ nın ayarları ile değiştirdim ücretsiz ve sınırsız bir şekilde indiriyorum şuanda.
Ben windows 10 içindeki vpn özelliğini kullanmıştım. Bir kere indikten sonra bir daha kullanmana gerek yok. Eğer yine başına bu sorun gelirse kullanırsın.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı