Gta V "This steam account is already linked to a different social club account" Hatası

155826

Kilopat
Katılım
14 Şubat 2017
Mesajlar
510
"This steam account is already linked to a different social club account" hatası alıyorum. Oyunum orijinal. Steam'den aldım ve 4 saat oynadım ama önceden böyle bir sorun olmadı. Girdiğimde Social Club istedi, girdim ama bu hatayı veriyor. Nasıl çözeceğimi bilmiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Steamden oyunu aldığınızda ilk oluşturduğunuz hesapla giriş yapın. Hatada kullandığınız Steam hesabının başka bir Social Club hesabına bağlı olduğunu söylüyor.
 
Su an seninle ayni sorunu yasiyorum ayni yazi cikiyor hesabi ilk actigimda belirledigim e posta baska bir hesapmis gibi isim degisik uyusmuyor steam hesabi ile yeni social club hesabi actim yine ayni sey cikiyor bir turlu açamıyorum. Nasil duzeltebilir/kurtarabilirim yardimci olursaniz cok mutlu olurum
 
Oyunu steam'den aldığım zaman ,social club çıktı ama hiç şifre felan sormadan girmişti, o yüzden hatırlamıyorum, hangi social club hesabıyla girdiğini şuan oyunu sildim. Yeniden yüklüyorum.İade de edemiyorum kaldım öyle. :D
 
Oyuna daha ilk girerken ki social clup bilgileriniz ile giriş yapmanız gerekmektedir. Oyunu istediğiniz kadar silip yükleyebilirsiniz, birşey değişmeyecektir.
 
Ben Steam üzerinden oynuyordum daha dün oynadım steam den oyuna tıklıyordum direk giriyordum ama bu sefer benden e posta ve şifre istedi girdim ve bana "This steam account is already linked to a different social club account" hatası veriyor her rockstar sitesine aynı bilgileri yazarak girebiliyorum ama hesabım tam gözükmüyor gibi yardımcı bilenler varsa yardım etsin sanırım aynı sorun.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı