GTA V toplam kaç GB?

Hocam bu arada %21 inmiş. Ben yarın okuldan gelene kadar iner herhalde. Gerçi sanmıyorum.
Bence okula gitmeden önce bilgisayarı aç, o insin kendi kendine. Gelince de %60-%70 civarı yüklenmiş olur.
Hocam indiği gibi ilk yapacağım şey market soymak :)
Market soyma işleri çok sınırlı işler. Zevk aldırmıyor. Ücretsiz evler var. Sonra şu... hmmm, aklıma gelmiyor adı. Neyse işte o binalardan bir şey satın alıyorsun. Hmm... neyse. Şey işte. CEO olup warehouse al. Oradan dal kargo işlerine. Bunker'da yaptırabilirsin. Ama Bunker'daki supplies mevzusuna sakın paranı harcama. Git, kaçak yollardan al. Askeriyeye ait bir yere gitmeni söylüyorsa hiç yapma derim. Yapacaksan da git armor falan al. Silahların hepsini paranla bir anda alamıyorsun. RP kasıp level atlaman gerekiyor ki silahların hepsi açılsın. Bunun için Featured Series idealdir.
 
Bence okula gitmeden önce bilgisayarı aç, o insin kendi kendine. Gelince de %60-%70 civarı yüklenmiş olur.

Market soyma işleri çok sınırlı işler. Zevk aldırmıyor. Ücretsiz evler var. Sonra şu... Hmmm, aklıma gelmiyor adı. Neyse işte o binalardan bir şey satın alıyorsun. Hmm... Neyse. Şey işte. CEO olup warehouse al. Oradan dal kargo işlerine. Bunker'da yaptırabilirsin. Ama Bunker'daki supplies mevzusuna sakın paranı harcama. Git, kaçak yollardan al. Askeriyeye ait bir yere gitmeni söylüyorsa hiç yapma derim. Yapacaksan da git Armor falan al. Silahların hepsini paranla bir anda alamıyorsun. Rp kasıp level atlaman gerekiyor ki silahların hepsi açılsın. Bunun için featured series idealdir.

Hocam cidden böyle kargo işlerini yapabiliyor muyum?
 
Hocam cidden böyle kargo işlerini yapabiliyor muyum?
Yapmak istiyorsan sana bu konular hakkında yardımcı olurum. Ve evet, oyunun verdiği bedava Warehouse üzerinden yapabilirsin. Fakat Bunker konusu hakkında şunu diyeceğim sana; işleri büyüttüğün zaman bazı görevlerde free mode yapıyorsun. Bu bunker şehrin merkezinden çok uzak. Bu görevlerde teslim süresi 2-3 dakika oluyor. Bu zaman dilimi içerisinde gitmek çok zor. Para biriktirip başka bir bunker al diyeceğim ama başka bunker aldığın zaman tüm emeğin sıfırlanıyor ve baştan başlamak zorunda kalıyorsun. Buna göre seç bence. Warehouse'a değinirsek; CEO olup yapabiliyorsun bu kargo işlerini. Ve güzel para geliyor. Ve Premium Edition aldıysan sakın paranı harcama. Devamlı doğru noktalara aktar, 2 milyona çıkarmayı başarırsan Special Vehicle Cargo işlerine girebilirsin. Ve bu Warehouse muhtemelen Downtown'da olacak. Bir üst düzeye yükselttiğinde Special Vehicle Cargo işlerinden büyük para kazanırsın. Bunun dışında hızlı bir motora sahip olduğundan Time Trial işine girip 1-2 dakika içerisinde oyunun verdiği hedefe ulaşırsan 100.000$ alıyorsun. Her Perşembe yenileniyor. Bunun üzerinden bile para kazanabilirsin. Para kazanmaya çalışan için çok yol var. Eğer istiyorsan ben de sana yardımcı olurum.
 
Yapmak istiyorsan sana bu konular hakkında yardımcı olurum. Ve evet, oyunun verdiği bedava warehouse üzerinden yapabilirsin. Fakat bunker konusu hakkında şunu diyeceğim sana; işleri büyüttüğün zaman bazı görevlerde Free mode yapıyorsun. Bu bunker şehrin merkezinden çok uzak. Bu görevlerde teslim süresi 2-3 dakika oluyor. Bu zaman dilimi içerisinde gitmek çok zor. Para biriktirip başka bir bunker al diyeceğim ama başka bunker aldığın zaman tüm emeğin sıfırlanıyor ve baştan başlamak zorunda kalıyorsun. Buna göre seç bence. Warehouse'a değinirsek; CEO olup yapabiliyorsun bu kargo işlerini. Ve güzel para geliyor. Ve Premium Edition aldıysan sakın paranı harcama. Devamlı doğru noktalara aktar, 2 milyona çıkarmayı başarırsan Special vehicle cargo işlerine girebilirsin. Ve bu warehouse muhtemelen Downtown'da olacak. Bir üst düzeye yükselttiğinde Special vehicle cargo işlerinden büyük para kazanırsın. Bunun dışında hızlı bir motora sahip olduğundan time trial işine girip 1-2 dakika içerisinde oyunun verdiği hedefe ulaşırsan 100.000$ alıyorsun. Her perşembe yenileniyor. Bunun üzerinden bile para kazanabilirsin. Para kazanmaya çalışan için çok yol var. Eğer istiyorsan ben de sana yardımcı olurum.

Evet hocam Premium Edition aldım. Vallahi hocam müsait olduğunuz zaman sizden yardım isterim. Teşekkür ederim :)
111 GB dün yükledim.

Evet hocam baktım 111 GB mış.
 

Geri
Yukarı