GTA V Trainer sonrası açılmıyor

FuryWay

Kilopat
Daha fazla  
Ne zaman ki oyunun bulunduğu dizine scripthook dosyalarını atsam GTA V bekleme ekranında loopa giriyor ve asla açılmıyor. Sildiğimde yine düzeliyor ama sorununun internette çözümünü bulabilmiş değilim, scripthook olmadığından trainer de kullanamıyorum dolayısı ile. Oyun sürümüm 1.0.350.1

Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük ihtimal koruma tarzı bir şey var. Hile veya korsana destek vermiyoruz.

1000. Beğenin de benden olsun reis.

Ne zaman ki oyunun bulunduğu dizine scripthook dosyalarını atsam GTA V bekleme ekranında loopa giriyor ve asla açılmıyor. Sildiğimde yine düzeliyor ama sorununun internette çözümünü bulabilmiş değilim, scripthook olmadığından trainer de kullanamıyorum dolayısı ile. Oyun sürümüm 1.0.350.1

Ne için istiyorsun bilmiyorum ama para içinse zaten oyun görevlerini yapınca harcayamayacağın kadar alacaksın.

Beyler tek derdim şu bir araba modu ekledim ve o arabayı sürmek istiyorum anladığım kadarıyla trainer de o aracı direkt spawn etmeme yardımcı oluyor can sıkıntısından oyniyim dedim 1 saattir trafikte karşılaşırım belki diye aracı arıyorum, yok mu o aracı nasıl bulabileceğimi bilen biri?
Fikri olan yok mu arkadaşlar?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı