Yumutt Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #1 Merhaba. PC trainer v yükledim fakat F4'e basınca sadece trainer menüsü açılıyor başka bir şey yapamıyorum.(herhangi bir şekilde kapanmıyor ya da seçenekleri kullanamıyorum(minigame bodyguards vs.).
Merhaba. PC trainer v yükledim fakat F4'e basınca sadece trainer menüsü açılıyor başka bir şey yapamıyorum.(herhangi bir şekilde kapanmıyor ya da seçenekleri kullanamıyorum(minigame bodyguards vs.).
ArdaSarı Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 157 Çözümler 1 Yer Güney Kutbu Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #2 Doğru tuşlara bastığııza emin misiniz? Artı -1 Eksi
KS KS Yumutt Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #3 ArdaSarı dedi: Doğru tuşlara bastığııza emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet neredeyse klavyedeki her tuşa bastım fakat hiçbir şeyy değişmiyor. Artı 0 Eksi
ArdaSarı dedi: Doğru tuşlara bastığııza emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet neredeyse klavyedeki her tuşa bastım fakat hiçbir şeyy değişmiyor.
engoboi Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.248 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #4 Genellikle NUMPAD kullanılıyor. Artı 1 Eksi Çözüm
KS KS Yumutt Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #5 engoboi dedi: Genellikle numpad kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... Oyunu yeniden başlatıp sırayla tuşlara tekrar bastım evet numpad miş teşekkür ederim ilgilenen herkese. Artı 0 Eksi
engoboi dedi: Genellikle numpad kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... Oyunu yeniden başlatıp sırayla tuşlara tekrar bastım evet numpad miş teşekkür ederim ilgilenen herkese.