GTA V ve RDR 2 açılmıyor

Yer
Toronto
Steam'de GTA 5 ve RDR 2 var, aslında ilk başta GTA 5 oynayacaktım ve açılmadı. Sonra RDR2 denedim fakat o da olmadı. Kısaca Rockstar Games'e bağlı her 2 oyun da açılmıyor, yalnızca running yazıyor Steam de. Rockstar Games Launcher üzerinden de denedim Steam üzerinden de oyna dedim olmadı. Verify integrity of Games files, Rockstar Games uygulamasını silip tekrar yükledim yine olmuyor.

Sistem RTX 5070, 32 GB ram ve i9 14900KF.

Son düzenleme:
Rockstar üzerinden oyun dosyalarını doğrula yapmış mıydın? Ayarlar kısmında yüklü oyunları bul gibi bir seçenek vardı sanırsam, o açık mı?

Bende de aynı sorun var. Direkt Rockstar sunucularına bağlanmıyor değil mi hocam? 2-3 gündür sürüyor hatta. Genel bir sorun mu var yoksa bizim şansımıza mı anlamadım.

Bende de aynı sorun var. Direkt Rockstar sunucularına bağlanmıyor değil mi hocam? 2-3 gündür sürüyor hatta. Genel bir sorun mu var yoksa bizim şansımıza mı anlamadım.
Hocam rockstar uygulaması açılıyor bende, sadece oyunlar açılmıyor. Steam’de running, rockstar games uygulamasında ise loading diyor fakat açılmıyor.

DirectX 11/12

dxwebsetup.exe ile Microsoft'un resmi sitesinden yükle.

Visual C++ redistributable (2015-2019):

Hem X86 hem X64 paketlerini kur.

.NET Framework: Güncel sürüm kur.

Ayrıca GPU sürücüsünü güncel tut.
Bir ihtimal etki etme olayını göz önüne alarak varsa virüs programı ve Defender'i devre dışı bırak. Rockstar Games Cache dosyalarını sil.

Tamam hocam indireceğim şimdi, rtx 5070 sürücü güncelledim dün. Rockstar games cache dosyaları nereden silebilirim?

Tamam hocam indireceğim şimdi, RTX 5070 sürücü güncelledim dün. Rockstar Games cache dosyaları nereden silebilirim?

C:\Users\<KullanıcıAdı>\AppData\Local\Rockstar Games\Launcher içindeki webcache ve settings klasörlerini sil. Bu şekilde anlaşılmadıysa, Windows + r yap, çalıştır ekranı gelince %appdata% yaz ve onayla, açılan klasörde bir geri gel sonra Local/Rockstar Games/Launcher içinde webcache dosyası olmayabilir, eğer yoksa Launcher klasörünü silmeyi dene.

Hocam BIOS güncel mi güncel değilse güncelleyin bir de format atabilirsiniz benchmark test sonuçları nasıl ve sıcaklık değerleri nasıl bunları bilmeden bir şey demek çok zor donanım bileşeniniz de sıkıntıda olabilir RAM'lerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…