GTA V VRAM değeri değişti ve kasıyor

lawliett

Picopat
Hepinize merhaba arkadaşlar. GTA 5'e şu yaz update'i geldikten sonra ekran kartı değerim (Video Memory) değişti. 1775 MB sabit kaldı ve bu sorun olduktan sonra oyun kasmaya başladı. Bu sorunu ağustostan beri yaşıyorum. Bir çözümü var mı? Bana cevap verirseniz beni çok mutlu edersiniz. Şimdiden teşekkürler.

Hepinize merhaba arkadaşlar. GTA 5'e şu yaz Update'i geldikten sonra ekran kartı değerim (video Memory) değişti. 1775 MB sabit kaldı ve bu sorun olduktan sonra oyun kasmaya başladı. Bu sorunu ağustos'tan beri yaşıyorum. Bir çözümü var mı? Bana cevap verirseniz beni çok mutlu edersiniz. Şimdiden teşekkürler.

İşlemci APU mu?

Hepinize merhaba arkadaşlar. GTA 5'e şu yaz Update'i geldikten sonra ekran kartı değerim (video Memory) değişti. 1775 MB sabit kaldı ve bu sorun olduktan sonra oyun kasmaya başladı. Bu sorunu ağustos'tan beri yaşıyorum. Bir çözümü var mı? Bana cevap verirseniz beni çok mutlu edersiniz. Şimdiden teşekkürler.

Oyunu harici ekran kartı(örneğin: UHD 630 değil de GTX 1050) aktif değil mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı