Çözüldü GTA V VRAM limiti nasıl aşılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Biliyorsunuz, GTA V ekran kartı VRAM'inizi geçmenize izin vermiyor.
2 GB kartların testlerine bakarken adamın kartı 2 GB ama adam 2.5 GB falan kullanıyor.
Nasıl yapıyorlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Oyunun grafik ayarlarında ilk satırda 'ignore suggested limits' şeklinde bir seçenek var, o kısmı açık şeklinde onaylarsanız VRAM sınırını aşarak oynamayı deneyebilirsiniz, ben önermiyorum.
2 GB kartların testlerine bakarken adamın kartı 2 GB ama adam 2.5 GB falan kullanıyor.
Nasıl yapıyorlar?
Muhtemelen overclock'ludur onlar. Eğer bir bilginiz ve iyi bir soğutmanız yoksa yapmanızı tavsiye etmem aksi takdirde kendinize yada bilgisayarınıza zarar verebilirsiniz

Artı -5 Eksi
Oyun "settings" dosyasından arttırıyorlar. Aynı VRAM kullanımını "-" seviyeye düşürmek gibi. Ama ekran kartı bir yerden sonra dayanamaz. Bazıları görünüş olarak yapıyorlar. Ama onun nasıl yapıldığını bilmiyorum.

Nasıl yapıyorlar?

GTA 5'in hedef kısmına bir kod yazınca artıyor VRAM ama bir nevi sahte VRAM o.
Ben GTA 4 açılsın diye yapmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…