Biliyorsunuz, GTA V ekran kartı VRAM'inizi geçmenize izin vermiyor.
2 GB kartların testlerine bakarken adamın kartı 2 GB ama adam 2.5 GB falan kullanıyor.
Nasıl yapıyorlar?
Oyunun grafik ayarlarında ilk satırda 'ignore suggested limits' şeklinde bir seçenek var, o kısmı açık şeklinde onaylarsanız VRAM sınırını aşarak oynamayı deneyebilirsiniz, ben önermiyorum.
2 GB kartların testlerine bakarken adamın kartı 2 GB ama adam 2.5 GB falan kullanıyor.
Nasıl yapıyorlar?
Muhtemelen overclock'ludur onlar. Eğer bir bilginiz ve iyi bir soğutmanız yoksa yapmanızı tavsiye etmem aksi takdirde kendinize yada bilgisayarınıza zarar verebilirsiniz
Oyun "settings" dosyasından arttırıyorlar. Aynı VRAM kullanımını "-" seviyeye düşürmek gibi. Ama ekran kartı bir yerden sonra dayanamaz. Bazıları görünüş olarak yapıyorlar. Ama onun nasıl yapıldığını bilmiyorum.
Nasıl yapıyorlar?
Oyunun grafik ayarlarında ilk satırda 'ignore suggested limits' şeklinde bir seçenek var, o kısmı açık şeklinde onaylarsanız VRAM sınırını aşarak oynamayı deneyebilirsiniz, ben önermiyorum.