GTA V vs SA

CHRİS W4LKER

Decapat
Konu başlıktaki gibi, sizce GTA 5 mi daha iyi yoksa SA mı?
Bence GTA 5 grafik olarak ve radyosu olarak iyi ancak mekanikleri ve grafikleri kötü olmasına rağmen başka açıdan bakarsak GTA SA daha iyi.
Görev yaparken ikisinde de eğleniyorum ancak serbest takılınca Max 30 dk sonra GTA 5'te sıkılıyorum ama GTA San Andreas'ta 2 saat bile oynadığım olmuştur.

Dönemine göre SA daha iyi. Ama günümüz koşullarında oynanmaz bence. Ve çoğunluğun GTA 5'ten daha fazla keyif alacağını düşünüyorum. Sizde nostajik bir yeri olması muhtemel. Benim de çocukluğum SA ile geçmişti.

San Andreas 2004'ün teknolojisi ile ancak o kadar geliştirilebildi. Yoksa şu an çıksa o hikaye ile acayip işler yapılabilir.

Hayatında hiç GTA oynamamış insanlar için Remastered çıkarıldı. Amaç yeni insanlara eski hikayeyi tanıtmak. 10 yıldır GTA oynayıp Remastered oyunları görünce bu ne kardeşim diyenler net oyundan anlamıyordur.

Aslına bakarsanız bu ikisini eleştirmek imkansız. Aralarında 10 yıl var ve 10 yıl demek az bir sayı değil. Dönemine göre her ikisi de lider.

GTA SA mı kaldı ya GTA V daha iyi.

Şahsen ben GTA 5'te sadece görev yaparken eğleniyorum ama serbest takılırken aşırı sıkılıyorum ama sa öyle değil bence ve çok mükemmel bir hikayesi var.

Ayrıca nostaljik olduğu için midir bilmiyorum ama çok samimi geliyor oyunun hikayesi cana yakın bir oyun.

Şahsen ben GTA 5'te sadece görev yaparken eğleniyorum ama serbest takılırken aşırı sıkılıyorum ama sa öyle değil bence ve çok mükemmel bir hikayesi var.
Hikaye olarak ikisi de güzelde. Aralarında 8 sene var. Karşılaştırmak biraz garip oldu. Anket açabilirdin ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…