V tabii ki de daha üstün ve iyi olacak San Andreas da iyi haritası gayet güzel ama burada hiç düşünmeden v derim.
GTA SA hikayesi güzel ama GTA V de grafikler mekanikler olsun oynatıyor görev yapmayan biriysen V daha iyi benceKonu başlıktaki gibi, sizce GTA 5 mi daha iyi yoksa SA mı?
Bence GTA 5 grafik olarak ve radyosu olarak iyi ancak mekanikleri ve grafikleri kötü olmasına rağmen başka açıdan bakarsak GTA SA daha iyi.
Görev yaparken ikisinde de eğleniyorum ancak serbest takılınca Max 30 dk sonra GTA 5'te sıkılıyorum ama GTA San Andreas'ta 2 saat bile oynadığım olmuştur.
GTA SA hikayesi güzel ama GTA V de grafikler mekanikler olsun oynatıyor görev yapmayan biriysen v daha iyi bence.
Grafik ve fizik konularını karşılaştırmayalım. Hikaye anlamında GTA SA derim. Oynanış bakımından GTA 5 daha iyi diye düşünüyorum (araç sürme, çatışma vs.) Ama GTA SA bana daha çok zevk veriyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.