GTA V Yol-Bina Kaplama Sorunu

Böyle bir hata var ama oyunun sistem gereksinimlerinde Windows 8.1 öneriliyor, sanmıyorum Windows 7'ye geçmenin faydası olacağını.

Bilmiyorum açıkcası bazı kişiler sorunlarını böyle çözmüş, Rockstar'ın patch çıkarmasını bekliyeceğiz sanırım..

Bende 775 soket işlemci var. Fakat birçok kişi 775 soket işlemcilerle ve pentium işlemcilerle çok rahat oynuyor, onlarda bir sorun yok oynarken ama bizde var.. :(

GTA5.exe dosyasının uyumluluğunu Windows 7 olarak değiştirdim ve oyuna girdim. Msaa 4x yaptım, görev yöneticisinden gta5.exe işlem önceliğini yüksek olarak belirledim. Msaa 4x yapınca bayağı bir kasma oldu ama o şekilde epey gezindim ve yollar direkler ışıklar her şey gayet yüklendi. Kaplamaya dair hiç bir problem olmadı. Bu arada oyunu dx10.1 olarak açtım. Tesadüfen mi oldu yoksa çözüldü mü anlamış değilim. Msaa kapatınca ufak ufak problemler olmaya başlıyor. Ama görev yöneticisinden de yüksek olarak belirleyince pc sapıtıyor resmen. Tekrar normale alsam da oyun dengesiz bir şekilde çalışıyor.

Rockstar support'a ticket attım ve böyle bir cevap aldım, tabi ki ingilizcem biraz kötü.. Fotoğrafları paylaşayım belki size de yardımcı olur :)

1.png
2.png
3.png

Sürücüleri güncelleyin diyor, arkaplan uygulamalarını kapatmayı şiddetle tavsiye ediyorlarmış, msconfig'e girip başlangıç uygulamalarını kapatın diyor, DirectX güncellemesini tekrar yükleyin diyor, SLI ya da CrossFire kullanıyorsan devre dışı bırak diyor, bilgisayarın ses kalitesini denetim masasından 44.1hz 16bit olarak değiştirin bilgisayarı yeniden başlatın diyor olmadı oyunu tekrar kurun diyor. Utanmasa format at düzelir diyecekmiş :D Neyse, öneridir denemek lazım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı