GTA VC downgrade nasıl yapılır?

İşletim sistemi
Windows 10

jhonnydepp

Hectopat
Daha fazla  
RAM
4 GB (kullanılabilir: 3,75 GB)
Ekran kartı
Intel(R) HD Graphics 4600
İşlemci
Intel(R) Core(TM) i5-4200M CPU @ 2.50GHz 2.50 GH
Merhaba arkadaşlar, ben oyun konusunda beceriksiz bir insanım. O yüzden görevlerin bazılarını geçmek, atlamak istiyorum. Ben normalde Save dosyası atıyorum user files dosyasına ama geçen GTA VC oynarken helikopter bölümü Save'ini attım klasöre ama başlattığımda baştan başladı. Onun Steam versiyonunu buldum ve çalıştı. Sordum bu bölümlerin Save dosyalarını nasıl bulurum diye, arkadaşlar downgrade at dedi bu downgrade nasıl atılıyor ya biraaz anlatır mısınız?

Benim bildiğim downgrade oyunu bir alt sürüme düşürmek demek arkadaşlarının ne demek istediğini bilemiyorum fakat linkini attığım site belki işine yarayabilir, eskiden NFS oyunları için kullanıyordum.

Benim bildiğim downgrade oyunu bir alt sürüme düşürmek demek arkadaşlarının ne demek istediğini bilemiyorum fakat linkini attığım site belki işine yarayabilir, eskiden NFS oyunları için kullanıyordum.

Ama nasıl atacağımı bilmiyorum ki bahsettiğim çalışmayan Save dosyasını buradan indirdim zaten.

O zaman internette daha düşük bir versiyon crack dosyası bulup (.exe) oyununuzun bulunduğu dosyanın içine atın. Mesela Steam versiyonu 1.0.1 ise siz 1.0.0 crack dosyası bulup oyun klasörünüzün içine atıp save dosyasını öyle kullanmayı deneyin.

O zaman internette daha düşük bir versiyon crack dosyası bulup (.exe) oyununuzun bulunduğu dosyanın içine atın. Mesela Steam versiyonu 1.0.1 ise siz 1.0.0 crack dosyası bulup oyun klasörünüzün içine atıp Save dosyasını öyle kullanmayı deneyin.

Steam'de satılmadığı için crackledimde sürümüne nerede bakıyoruz?

Oyunun hikayesi için helikopter görevini yapmanıza gerek yok. A görevlerinde helikoptere kadar geldiyseniz diğer harflerin görevlerini yapın ve devam edin.

Ek olarak sisteminiz düşükse bu videoyu,
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sisteminiz yüksekse bu siteden downgrade işlemini yapabilirsiniz.

Steam'de satılmadığı için crackledimde sürümüne nerede bakıyoruz?

Ben oyunun Steam versiyonunu buldunuz zannetmiştim eğer ki son attığınız Save dosyası çalışmadıysa dosyada sıkıntı olabilir.

Ayrıca emin değilim ama versiyon ana menüde sağ altta yazıyor olmalı.

Şimdi aklıma geldi belki attığınız Save dosyası bir öncekiyle aynıysa çakışmış olabilir Save kısmından dosyayı silip Save'i tekrar atmayı da deneyin.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı