Nickha Kilopat Katılım 14 Ekim 2017 Mesajlar 744 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2022 #1 Nostalji olsun diye GTA vc indirdim fakat FPS limitini kapatınca oyunda arabayı boşa bıraktığımda kendi kendine fren yapıyor. Bu sorunu FPS limitini açarak çözdüm fakat FPS 25'i geçmiyor bu limiti sorunsuz nasıl kaldırabilirim?
Nostalji olsun diye GTA vc indirdim fakat FPS limitini kapatınca oyunda arabayı boşa bıraktığımda kendi kendine fren yapıyor. Bu sorunu FPS limitini açarak çözdüm fakat FPS 25'i geçmiyor bu limiti sorunsuz nasıl kaldırabilirim?
KS KS Nickha Kilopat Katılım 14 Ekim 2017 Mesajlar 744 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2022 #11 Jynaris dedi: İsterseniz ben size kendi kullandığım GTA vc dosyasını vereyim. Genişletmek için tıkla... Sorunsuz çalışıyorsa bir de Türkçe alt yazısı varsa VirusTotal linki ile atabilirsin. reptile dedi: @Nickha Ddraw component klasörünü de indirip icindekileri kurulum dosyasina attiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet, onu da kurdum. @Jynaris. Nickha dedi: Sorunsuz çalışıyorsa bir de Türkçe alt yazısı varsa VirusTotal linki ile atabilirsin. Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 4 Kasım 2022 Artı 0 Eksi
Jynaris dedi: İsterseniz ben size kendi kullandığım GTA vc dosyasını vereyim. Genişletmek için tıkla... Sorunsuz çalışıyorsa bir de Türkçe alt yazısı varsa VirusTotal linki ile atabilirsin. reptile dedi: @Nickha Ddraw component klasörünü de indirip icindekileri kurulum dosyasina attiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet, onu da kurdum. @Jynaris. Nickha dedi: Sorunsuz çalışıyorsa bir de Türkçe alt yazısı varsa VirusTotal linki ile atabilirsin. Genişletmek için tıkla...