P
pusat57
Ziyaretçi
Çıkar çıkmaz bakkaldan alırım. Nasıl olsa bir sürü hata ile gelecek, 200 TL vermeye değmez.
Son düzenleyen: Moderatör:
Seni biliyoruz zaten. Şu LANCEİ vardı zenci öldürdün mü onu?Ben hala G.T.A Vice City oynuyorum. Gayet memnunum.![]()
Önceki mesajlarında bakkallara ileri geri atıp tutuyordun. Bakıyorum da bakkallar ile aran çok iyi.Çıkar çıkmaz bakkaldan alırım. Nasıl olsa bir sürü hata ile gelecek, 200 TL vermeye değmez.
Yok dostum bayadır bakkallara gitmiyorum. Kardeşim sağ olsun, her eve lazım bir tane. Zaten gitti mi bi konu çıkıyor sonra tartışıyoruz. "Ne yapacaksın AMD'yi, i7 4770K alsaydın." Ekran kartına hiç yüklenemezdim diyorum, "Olsun, İ7 işlemcin olurdu" diyor.Önceki mesajlarında bakkallara ileri geri atıp tutuyordun. Bakıyorum da bakkallar ile aran çok iyi.![]()
Türkçe oyun istiyorsanız eger oyunları kaçak internetten indirmek yerıne 100-150 TL verip alın. Türkiye'de saglam bir oyun pazarı olsun. Bakın o zaman oyunu nasıl Türkçe yapmak zorunda kalırlar. 10 TL'lik oyunun bile internet indirildigi bir ülkede çok zor çok.Oyunun daha Türkçe yamasını bekleyeceğiz. Kısmetse 1.5 sene sonra oynarız.
Nvidia kaptırmaz gibime geliyor ama belli de olmaz.Oyun AMD destekli olursa alırım. GTA 5'den çok GTA Online oynamak istiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.