GTA V'e son 1 ay

Çıkar çıkmaz bakkaldan alırım. Nasıl olsa bir sürü hata ile gelecek, 200 TL vermeye değmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Beklersin işte. Hem oyunu optimize ederler yamalarla hem de Türkçe yaması çıkmış olur. Hemen oynamanıza gerek yok :D

Zenci temizlendi. Stres atmak için 10 yıldır oynadığım bir oyun. Nuttertools ile silah alıp. Sağı solu tarayarak yoldan geçenleri vurup. Canım azalınca aspırıne yazıp, canlandığım en iyi bir oyun. :D

Zaten son zamanlarda çok artistlik yapıyordu o. :D Payını mı az buluyormuş ne. Al dedim; buda senin hakkın. :)

Önceki mesajlarında bakkallara ileri geri atıp tutuyordun. Bakıyorum da bakkallar ile aran çok iyi. :rolleyes:
Yok dostum bayadır bakkallara gitmiyorum. Kardeşim sağ olsun, her eve lazım bir tane. Zaten gitti mi bi konu çıkıyor sonra tartışıyoruz. "Ne yapacaksın AMD'yi, i7 4770K alsaydın." Ekran kartına hiç yüklenemezdim diyorum, "Olsun, İ7 işlemcin olurdu" diyor. :mad:

Oyunun daha Türkçe yamasını bekleyeceğiz. Kısmetse 1.5 sene sonra oynarız.
Türkçe oyun istiyorsanız eger oyunları kaçak internetten indirmek yerıne 100-150 TL verip alın. Türkiye'de saglam bir oyun pazarı olsun. Bakın o zaman oyunu nasıl Türkçe yapmak zorunda kalırlar. 10 TL'lik oyunun bile internet indirildigi bir ülkede çok zor çok.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı