GTA V'e son 1 ay

GTA V çıksın adama soracağım oynuyor musun, oynayabiliyor musun diye. Alamazsa eğer bana yakınsa gidip adama CD'yi yükleyip bakacağız oynatıyor mu diye. Hele bir çıksın da.

Son düzenleyen: Moderatör:
Crysis 3, Saints Row 4, GTA IV, TESV: Skyrim LE, Dirt Showdown, AC3, Far Cry3...
Şu anda aklıma gelenler bunlar. 610M ile hepsini oynayabildim @Akif.

Crysis 3 hariç 1366x768. Testi Bandicam vs. programlarla çekemem, FPS yerlerde gezer. Telefonla çekip upload ederim fakat yeni format attım. Oyunlardan birini seçin, indirip videoyu çekip sileceğim. İsterseniz herhangi bir ekran yakalama programıyla da denerim.

Crysis 3 hariç 1366x768. Testi Bandicam vs. programlarla çekemem, FPS yerlerde gezer. Telefonla çekip upload ederim fakat yeni format attım. Oyunlardan birini seçin, indirip videoyu çekip sileceğim. İsterseniz herhangi bir ekran yakalama programıyla da denerim.

Anlamadığım şey şu, video çekerken FPS sadece bende mi düşmüyor? Nasıl düşürüyorsunuz anlamıyorum. Yorumlarda epey memnun gibisiniz ancak imzanızda hiç de öyle görünmüyor...

@UGRazor akif kardeşimiz açılmaz diyor da ben de anlatmaya çalışıyorum. Araştırma yapıp baksa biraz anlayacak ama maalesef.

Buyrun, Crysis 3 oynanıyor değil mi?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

(low settings 1024x768)

Ayrıca o ekran kartı olduğuna dair bir garanti de yok. Her neyse diyelim ki o, çok iyi bir performans mı sizce? GTA V için uygun mu? Elbette ki hayır. Neyse daha fazla uzatmayalım. Oyun çıksın, arkadaşımız test etsin...

Memnunluk ayrı bir mesele. K55VD'nin ekran kartı hariç oyun oynamak için güzel bir laptop olduğunu düşünüyorum. Ancak 610M yerine daha iyi bir ekran kartı koysalardı daha iyi olurdu elbet. Ekran kartımdan memnunum, yeni çıkan oyunları düşük kalitede de olsa oynamamı sağladı. Tabi daha ne kadar devam ederim bilemiyorum. MSI'nin yeni modelleri gelsin almayı düşünüyorum.

@Akif herkes ister ki tüm oyunları yüksek FPS'lerde ultrada oynamayı ama bütçe sorunu var. Arkadaşlar da bizlere soruyorlar şu sistem açar mı, takılma olur mu diye. Biz de yardımcı oluyoruz. Hiçbir zaman küçümseme kardeşim, açar dedim tekrar diyorum, açar. :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı