GTA VI 2. fragman ne zaman gelecek?

Ne argümanından bahsediyorsun kardeşim. Şu an söylenilen her şey iddiadan ibaret. Oyun bu yıl çıkacak mı çıkmayacak mı o bile muamma bir durumda iken ne konuşalım burada? 2. fragman ne zaman çıkacak biz nereden bilelim?

Tüm her şeyi neredeyse gösterdi demişsin ben de diyorum ki gösterdikleri şeyler ne? Harita mi? İki karakter mi? Onlar zaten sızıntıdan biliyorduk. Oyun hakkında hiçbir şey yok. Bana onu anlat bildiklerini bilmediğim varsa öğrenmiş olurum.

Tüm her şeyi neredeyse gösterdi demişsin ben de diyorum ki gösterdikleri şeyler ne? Harita mi? İki karakter mi? Onlar zaten sızıntıdan biliyorduk. Oyun hakkında hiçbir şey yok. Bana onu anlat bildiklerini bilmediğim varsa öğrenmiş olurum.

Hangi oyun firmasının daha ilk fragmandan itibaren tüm oyunun özelliklerini, yeniliklerini, sağladığı olanaklarını gösterdiğini tanıttığını gördün? Büyük oyun şirketleri buna yanaşmaz. Bu biraz da pazarlama stratejisine kayar. Tüm Hype'ı o an her şeyi gösterip söndürmek yerine bunu uzun bir döneme yayıp adım adım göstermek hem bu Hype'ı korur hem de sürekli güncel tutar.

Rockstar önceki oyunlarda ne zaman ilk fragmanı yayınlayıp da oyun içerisinde olan her şeyi bir anda gösterdi? İlk fragmanlar genelde oyunun temelini, sana ne verebileceğini gösteren şeylerden oluşur, gerisi zamanla kısa tanıtım videolarıyla veya blog yazıları ile sunulur.

Mesela örnek olarak RDR2'nin fragmanlarını vereyim. İlk fragmanı doğayı, çevreyi, oyunun grafiklerini vs gösterirken 2. fragman biraz daha karakterlere, olay içerisine ve ufak da olsa hikayeye bakış attırıyor.

Kısaca demem o ki her şeyin bir vakti ve zamanı var, sabırsızlıktan ziyade sordugunuz soruların cevabını alabilmek için beklemenizi öneririm. Bu işlerde her şey bi' anda oldu bittiye getirilmez, büyük şirketlerin bir bildiği var ki bunu uyguluyor.

Oyunun bu sene çıkmayacığnı biliyorum ama Rockstar Games bu kadar cimri olması canıma tak etti. En azından ekran görüntüsü vesaire bile göstermemeleri çok saçma. Bu kadar para göz bir firmanın üstelikte bu kadar cimri olması söylenecek söz yok.
Adamların beklentisi var niye çıkarsınlar. Beklentiyi değerlendiriyorlar. Gündem den düşmüyorlar zaten. Hazır olduklarında ve her şeyin en iyisine karar verdikleri zaman paylaşırlar. Sabredin. Onların yerinde sen olsa sende aynısını yapardın.

Oyunun bu sene çıkmayacığnı biliyorum ama Rockstar Games bu kadar cimri olması canıma tak etti. En azından ekran görüntüsü vesaire bile göstermemeleri çok saçma. Bu kadar para göz bir firmanın üstelikte bu kadar cimri olması söylenecek söz yok.

Adamlar fragmanı ya bilerek göstermiyorlar ya da oyun ertelenecek.

Geri
Yukarı