GTA VI hala alınır mı?

Hocam Google üzerinden site:technopat.net GTA 6 alınır mı? veya site:technopat.net GTA VI alınır mı? diye arattığımda kendi konumdan başka bir şey göremedim.

Ha forumun mizah kısmının çok fevkalade olduğunu düşünmüyorum ancak bu o kadar da kötü bir espri değil bence.

Üstelik bu konuyu açmamın bir amacı da var, daha demin "EA FC 24 hala alınır mı?" konusu gördüm. Hem de mizah kategorisi de değil, ciddi bayağı adam. 3 aylık oyuna "hala alınır mı?" konusu açmış.

Kategoriyi göz ardı edebilirsiniz maalesef ki başka bir tavsiyem yok. Yine de her halükarda açtığım konunun "dolar x₺ oldu" konularından daha başarılı bulduğumu söylemem gerek.

Hayır hocam sizinle alakalı değil, genel olarak bu esprinin bayağı suyu çıkmış gibi forumda en az 3-4 konu gördüm çünkü mizah diye açılmış.

Bu konuda moderatörler ile görüşebilirsiniz, insanlar bu tarz konuları açmayı seviyor ve bu yasak değil.

Zaten mizah konusunda bir uygunsuzluk olmadığı sürece bütün forum açabilir aynı konuyla alakalı mizah ama insanlar olumlu karşılamaz, moderatörlerle görüşmelik bir durum yok aynı şakayı maksimum 3 tane konu falan açılır sonra o konularda espri devam ettirilir, niye bu kadar ciddiye aldınız anlamadım.

Alınmaz oyun çok eskidi Online kısmı hileci kaynıyor.😅

Technopat Haberler

Geri
Yukarı