Kaçırdım onu ben, launcher çökmüştü.Hocam Epic Games geçen hafta bedava verdi görmediniz mi?
Hocam Google üzerindensite:technopat.net GTA 6 alınır mı?
veyasite:technopat.net GTA VI alınır mı?
diye arattığımda kendi konumdan başka bir şey göremedim.
Ha forumun mizah kısmının çok fevkalade olduğunu düşünmüyorum ancak bu o kadar da kötü bir espri değil bence.
Üstelik bu konuyu açmamın bir amacı da var, daha demin "EA FC 24 hala alınır mı?" konusu gördüm. Hem de mizah kategorisi de değil, ciddi bayağı adam. 3 aylık oyuna "hala alınır mı?" konusu açmış.
Kategoriyi göz ardı edebilirsiniz maalesef ki başka bir tavsiyem yok. Yine de her halükarda açtığım konunun "dolar x₺ oldu" konularından daha başarılı bulduğumu söylemem gerek.
Bu konuda moderatörler ile görüşebilirsiniz, insanlar bu tarz konuları açmayı seviyor ve bu yasak değil.
Aslında alasım var ama acaba Online'ı ölmüş müdür diye düşünmeden edemiyorum. Sizce GTA VI, günümüz için hala alınır mı?
Cyberpunk 2099 çıkmışken taaa 53 yıl öncesinin oyunu Cyberpunk 2077 oyununu kopyaladıklarını düşünmemekteyim. Boş söylenti.O bir şey mi CDRP'yle birlikte yakında GTA 2077 çıkacak diyorlar, beklemedeyiz![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.