GTA V'i neden sevmiyorum?

Ben aralarında en çok GTA 5'i beğeniyorum.
Normal, diğerlerini ucundan gördünüz ya da hiç görmediniz hakkıyla. Onu da geçtim, tuhaflığı fark edersiniz normal şartlarda. GTA V gerçekten tuhaf bir ivme ile devam ediyor.

Bence GTA 4 fizik ve ortam konusunda çok daha iyi bir oyun. Fakat optimizasyon ve açık dünya konusunda cidden sıkıcı olmasaydı belkide GTA 5'in yerine hala GTA 4'ü sömürüyor olabilirdi Rockstar.

GTA V güzel oyundur, Epic Games ücretsiz yayınlayana kaç yıl illegal şekilde gerek hikayesini tekrar bitirerek, gerek de modlar yükleyerek vakit geçirdim kendisiyle. Ama hepsi bu, yani abartmaya gerek yok.

GTA V'in GTA IV'e ve San Andreas'a göre birçok eksik yönünü kafa yorsak hepimiz bulabiliriz. GTA Online da gayet eğlenceli fakat eğer buglar/glitchler, hileciler olmasa ve birazcık daha optimize edilse çok daha iyi olur açıkçası.

@Critness Tüm GTA oyunlarında en hızlı araba polis arabası oluyor.

Oylesine birkaç gorev yapayim para kasayim araba falan surer kafam dagilir diyorum Online'da F16'li ya da ucan motorsikletle pesimi birakmayan toksik oyuncular cok sinir bozuyor oluyorum doguyorum yanimda bitiyor 3 4 kere farkli hesaplarla para hilesi girisiminde bulundum hepsinde banlandim bu adamlar bu kadar parayi nereden buluyor eglencesine oynanir sadece emege yazik.

GTA 5 severim lakin, GTA SA yıllarca oynadım ama GTA 5 pek oynamadım. Görevler bitince biraz oynayıp bıraktım. Nedendir bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…