GTA V'i neden sevmiyorum?

GTA V oynadıktan sonra GTA IV indirdim. 3-4 saat oynadıktan sonra bayağı sıkıldım. Belli bir seneden eski teknoloji ile yapılmış oyunlar çok hoş gelmiyor artık. 2013'ten eski olmayacak mesela.

GTA SA'nın ne içeriği var? Önünüze sermişler dümdüz açık dünya koş babam koş. Ormana gittim düz yeşillik ot bile yok. Yemek yemekten, Spor yapmaktan başka neyi iyi GTA V'den? GTA SA'yı 22 defa bitirdim (2 kere 100%) GTA V'yi 9 defa bitirdim ama GTA 5'i ilk oynayışta daha beğendim. GTA 4'e gelince tek iyi olduğu şey fizik. Herkes GTA V'yi detaysız sanar. Ama öyle detayları var ki bu oyunun akşama kadar sayarım. Fizik konusunda GTA 4 ama diğer konularda daha kötü. GTA V'in tek beğenmedim yanı loading screen. Burada haklısınız. Dün heist yapayım dedim 1saat heistti başlatamadım sinirden çıktım. 2 saat launching session yok bilmem adam hareket edemiyor. Bunlar eksileri. Grafikler demişsiniz Tüm ayarları açarsanız (4K ile) 22,582 MB VRAM istiyor. Ve muazzam gözüküyor. (Bana göre) Gidin deneyin. Açık dünyası bana göre 10/10 bir tek NPC'ler çok korkak ve tek yumrukta ölüyor. Yani bu zamana kadar GTA V'den tek iyi açık dünya RDR2'dir gerisi kestanedir. (Bunların hepsi benim fikirlerimdir.)
Sonsöz ( konuyla alakası yok.)

Rockstar daha iyisini yapana kadar en iyisi RDR2. - Dost Kayaoğlu

Gelsinler, ne yapalım. :D kişisel görüşüm. 5 senelik emeğim anlamsız değil benim için. Bir tarafım çatladı ama yok, bu oyuna verdiğim para resmen ziyan. Benim suçum yokmuş. Eğlenmek için yolunu bulan varsa ne ala ama önceki oyunları hakkıyla oynayan adam bu oyuna saygı duymaz.

Dostum FiveM oyna? Türk sunucuları var, hile koruması var, iyi kişiler var onlarla tanışıp dost olursun FiveM'de soygun yaparak çalışarak vb. para kazanılıyor grupca bir soygun yapabilirsiniz.

Tutturmuşsunuz fizik de fizik. 4. oyunun iyi olduğu tek bir nokta var, o da bu zaten. Hikayesi falan da ahım şahım değil.

Açık Dünya konusunda her GTA oyunu boş o zaman. GTA'nın açık dünya anlayışı genellikle araba sürmek, bir yerden uçmak, dağ gibi keşfedilecek yerlere gitmek vs. Ve bunlar GTA serisi için oldukça yeterli. Spor salonu falan da olsa iyiydi de, neyse.

Gerçekçi bir oynanış isteyenler RDR 2'ye buyurabilir. Burası GTA. Helikoptere kafa atıyoruz, giden uçağa motorla binmeye çalışıyoruz, jet kaçırıyoruz. Neyin gerçekçiliğinden bahsediyorsunuz? GTA'yı oynayanların büyük bir bölümü eğlenmek ve kafa dağıtmak için giriyor. Ki oyun da bekleneni fazlasıyla veriyor.

GTA serisi, en çok sevdiğim seriler arasına girmez. GTA V'te en çok sevdiğim oyunlar listesine girmez. Zaten GTA oynamıyorum. Ama hakkının yenmemesi gerekiyor.

Evet GTA 5'te ben hala daha ne olduğunu anlayabilmiş değilim. Oyunu bir kere bitirdim o da yetti. Şu son zamanlarda online çok oynanıyordu bende gireyim bakayım ne varmış bu onlinede dedim. Aldım steamdan oyunu girdim onlineye girmez olaydım. Ne olduğunu bile anlamadım. Havada bir adam benim kafama motorla roket atıyordu. Ve beni sürekli öldürüyordu. Her canlandığımda gideyim görev vs. yapıp eğleneyim diyorum ama yok. Adam bana kafayı takmış. Sürekli farklı arabalar veya farklı motorlarla beni öldürüyor. Adama chatten salda oynayayım artık yazdım. Adam da ahahahaha kudur yazdı. Bende daha fazla dayanamadım attım alt+f4'ü bir daha da girmedim. Hikayesinde ise tek güzel bulduğum olay soygun olaylarıydı. Onun dışında bence GTA 4'ün hikayesi GTA 5'in hikayesinden daha da iyiydi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı