Selam arkadaşlar, bugün GTA V'e girmeye çalışırken bir sorunla karşılaştım. Oyunu Steam'den açarken Rockstar Games Launcher açılıyor ancak yüklenme aşamasındayken yanıt vermiyor oluyor. Sonrasında da Launcher çöküyor ve bu hatayı veriyor:
Bu hatayı verdiği için Steam üzerinden oyun dosyalarını düzelir diye doğruladım ancak hala aynı hatayı veriyor. Yardım ederseniz sevinirim.
Bu hatanın çözümü çok basit. Aşağıda bulunan adımları takip edin. 1. Windows+R kombinasyonunu kullanın küçük bir pencere açılacaktır. 2. Açılan bölümün arama kısmına "services.msc" yazın ve "tamam" tıklayın. 3. Açılan bölümden "Rockstar Games Library Service" bulun ve 2 kere sağ tık yapıp...
www.technopat.net
Şu konuda olanları dener misiniz? Sadece RG "Error" için değil. Belki işe yarar sizde de.
Bu hatanın çözümü çok basit. Aşağıda bulunan adımları takip edin. 1. Windows+R kombinasyonunu kullanın küçük bir pencere açılacaktır. 2. Açılan bölümün arama kısmına "services.msc" yazın ve "tamam" tıklayın. 3. Açılan bölümden "Rockstar Games Library Service" bulun ve 2 kere sağ tık yapıp...
www.technopat.net
Şu konuda olanları dener misiniz? Sadece RG "Error" için değil. Belki işe yarar sizde de.
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...