GTA Vice City Mouse Çalışmıyor

İşletim sistemi
Windows 10

Ghost Of Batman

Hectopat
Daha fazla  
GTA Vice City aldım ama açılmıyor ne yaparsam yapayım ilk açtığımda mouse tıklanmıyor, yön tuşlarıyla oyunu yüklüyorum. Simsiyah ekran, CTRL alt Del'den görev yöneticisini açıyorum ama açılmıyor, o yüzden bilgisayarı yeniden başlatıyorum. İlk kez giriyorum yine aynı şey, çıkıyorum tekrar giriyorum oyuna. Mouse bu sefer tıklanıyor, giriyorum bu sefer yükleme ekranında yarısında kalıyor. (Uyumluluk dahil her modu denedim ama yok yok yok. Ne yapmalıyım?)

Son düzenleyen: Moderatör:
Rockstar sadece çok iyi oyun çıkararak zirveye oturdu. Kimseyi düşünmüyor kendinden başka. Elinde Bully, Max Payne gibi seriler var fakat kullanmıyor GTA 4, RDR2 optimizasyonlarını zaten görüyorsunuz. CDPR da tam tersini yapıyor çok iyi optimizasyon, oyuncu dostu... Böyle giderse ileride soğuk savaş halini alacak.

GTA Vice City aldım ama açılmıyor ne yaparsam yapayım ilk açtığımda mouse tıklanmıyor, yön tuşlarıyla oyunu yüklüyorum. Simsiyah ekran, CTRL alt Del'den Görev Yöneticisi'ni açıyorum ama açılmıyor, o yüzden bilgisayarı yeniden başlatıyorum. İlk kez giriyorum yine aynı şey, çıkıyorum tekrar giriyorum oyuna. Mouse bu sefer tıklanıyor, giriyorum bu sefer yükleme ekranında yarısında kalıyor. (uyumluluk dahil her modu denedim ama yok yok yok. Ne yapmalıyım?)

Herkese olan bir hata ESC basıp sol Click basın sürekli oluyor hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı