GTA Vice City Mouse Çalışmıyor

İşletim sistemi
Windows 10

Ghost Of Batman

Hectopat
Daha fazla  
GTA Vice City aldım ama açılmıyor ne yaparsam yapayım ilk açtığımda mouse tıklanmıyor, yön tuşlarıyla oyunu yüklüyorum. Simsiyah ekran, CTRL alt Del'den görev yöneticisini açıyorum ama açılmıyor, o yüzden bilgisayarı yeniden başlatıyorum. İlk kez giriyorum yine aynı şey, çıkıyorum tekrar giriyorum oyuna. Mouse bu sefer tıklanıyor, giriyorum bu sefer yükleme ekranında yarısında kalıyor. (Uyumluluk dahil her modu denedim ama yok yok yok. Ne yapmalıyım?)

Son düzenleyen: Moderatör:
GTA Vice City aldım ama açılmıyor ne abarsam yapayım ilk açtığımda mouse tıklanmıyor, yön tuşlarıyla oyunu yüklüyorum. Simsiyah ekran, CTRL alt Del'den görev yöneticisini açıyorum ama açılmıyor, o yüzden bilgisayarı yeniden başlatıyorum. İlk kez giriyorum yine aynı şey, çıkıyorum tekrar giriyorum oyuna. Bu sefer mouse bu sefer tıklanıyor, giriyorum bu sefer yükleme ekranında yarısında kalıyor. (Uyumluluk daa her modu denedim ama yok yok yok. Ne yapmalıyım?)
Mod kurmalısınız bence.

GTA Vice City aldım ama açılmıyor ne abarsam yapayım ilk açtığımda mouse tıklanmıyor, yön tuşlarıyla oyunu yüklüyorum. Simsiyah ekran, CTRL alt Del'den görev yöneticisini açıyorum ama açılmıyor, o yüzden bilgisayarı yeniden başlatıyorum. İlk kez giriyorum yine aynı şey, çıkıyorum tekrar giriyorum oyuna. Bu sefer mouse bu sefer tıklanıyor, giriyorum bu sefer yükleme ekranında yarısında kalıyor. (Uyumluluk daa her modu denedim ama yok yok yok. Ne yapmalıyım?)

O oyunlar PC portlu ilk PS2 oyunular birkaç modlama ile kolayca optimizasyon sağlayabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rockstar konsol ağırlıklı bir firma. PC onlar için geri planda. Özellikle PlayStation'a delicesine tapıyor adamlar. O yüzden PC için kötü çıkartıyorlar oyunlarını. GTA San Andreas PS2'de mükemmel grafiklere sahipken PC versiyonu iğrenç tek kelimeyle.

Bende şu an sıkıntısız çalışıyor Vice City. 2-3 hafta önce yeniden yükleyip hilesiz bitirme amacıyla başlamıştım oyuna. Hem Windows 7, hem de Windows 10'da oynuyorum, dediğiniz gibi bir hata ile karşılaşmadım.

dinput8.dll dosyasını indirmen lazım öyle mouse sorununu çözebilirsin.
DLL dosyalarını tek tek indirmeyi önermiyoruz. Paketini kurmalı:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı