GTA: Vice City Steam bozuk tuş takımı ve bug

EmirArslan

Hectopat
Daha fazla  
Vice City Steam'de bozuk tuş takımı, birçok bug ve hatalarla geliyor. bunu düzeltebileceğimiz bir fixed dosyası var mı ya da mod varsa nasıl indirir kurarız?

videodakileri yaptım bu seferde vice sehrine girişe tıklıyorum ve liberty city yazısı sıyah ekran kalıyor öyle
Downgrade yapabilirsiniz:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videodakileri yaptım, bu sefer de Vice Şehrine girişe tıklıyorum ve Libery City yazısı siyah ekran kalıyor öyle.

Bu videodaki işlemler eski GTA oyunlarının Steam versiyonları sorunlu olduğu için uygulanan sürüm düşürme işlemi. Aynısını Steam'deki GTA: San Andreas için yapmıştım ve olumlu sonuç aldım. Geri almak için sonradan eklenen dosyaları silip Steam üzerinden oyun dosyalarını doğrulayın. İşe yaramadıysa bilemiyorum maalesef, başka fikrim yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı