GTA VI'da Tommy Vercetti olacak mı?

GTA VI'da Tommy Vercetti olur mu olursa beklentileriniz neler olur?
(GTA VI ile GTA Vice City aynı evrende geçmediğini söyleyenler var ama neden olmasın Rockstar bu, bir bahane bulup ekleyebilirler bence :D)

Bence 74-75 yaşında çok saygı duyulan bir mafya babası olarak gelirse güzel olur düşünsenize yaşlanmış tommy Vercetti'den görevler alıyorsunuz :) aşırı sarmaz mı?

Tommy GTA VI'da olmayacak. Bir kere GTA VI ve Vice City'nin evrenleri bile farklı olacakken tommy görmek imkansız gibi bir şey. Farklı evren olduğu Rockstar tarafından doğrulandı yani Canon.
Yazdığım gibi işte rockstar bu bir bahane bulup ekliyebilirler bence :D

Adı dahi geçmeyecek garantisini veririm. Çıktığı gibi alıp oynayacağım, o zaman göreceğim :D
Ağzını hayır aç ya rockstar bu belli olmaz ne yapıcakları :(

Eğer ortalama veya ortalama altı bir iş yapacaklarsa hayranların "Aman tanrım! Sevdiğim bir karakteri tekrar gördüm. Bu tarihin en iyi oyunu." demesi için Tommy'i farklı evrenler ve arada 40 yıl olmasına rağmen ekleyebilirler. Fakat ben GTA 5'de olduğu gibi Rockstar'ın oyunu kurtarmak için Tommy'e başvurmak yerine ufak referanslar yapacağını düşüyorum.

Eğer ortalama veya ortalama altı bir iş yapacaklarsa hayranların "Aman tanrım! Sevdiğim bir karakteri tekrar gördüm. Bu tarihin en iyi oyunu." demesi için Tommy'i farklı evrenler ve arada 40 yıl olmasına rağmen ekleyebilirler. Fakat ben GTA 5'de olduğu gibi Rockstar'ın oyunu kurtarmak için Tommy'e başvurmak yerine ufak referanslar yapacağını düşüyorum.
Rockstar en son ne zaman ortalama / ortalama altı iş yapmış?

Olsa bile anca easter egg olarak koyarlar.

Rockstar en son ne zaman ortalama / ortalama altı iş yapmış?
Öncelikle şunu açıklığa kavuşturalım. "ortalama altı bir iş yapacaklarsa" cümlesi ile "ortalama altı bir iş yaptılar" cümlesi birbirinden çok farklı. Genelde ben kendimi anlatamadığım için yanlış anlaşılırım ama bu sefer sizin cümlemi yanlış okuduğunuzu düşünüyorum.
Onun dışında Remastered işleri sayacaksak RDR1'in PS4 portu ve GTA Trilogy ortalamanın çok altında işlerdi. Eğer doğrudan Rockstar'ın yaptığı ve Remastered olmayan işleri sayarsak oyunlarının çok büyük bir kısmı oldukça iyi. Ha tabii geçmiş yıllarda bazı yaptıkları yan oyunlar(GTA Chinatown Wars gibi) ortalama veya ortalama altı sayılabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı