GTA V'in hikayesini bitirmeye değer mi?

Güzel görevler var ben bitirdim iyi bence fena değil bitir bence

Herkes bayağı olumlu cevap vermiş. Benim de başlayasım geldi. Sanırım yarın oynamaya başlayacağım.

Hikaye olarak Gta San Andreas kadar beni etkilemedi açıkçası ama kesinlikle oynanması ve bitirilmesi gereken bir oyun.
Kanka GTA: SA'yı ve diğerlerini zamanında almadım ve pişmanım. Şimdi istesem de oynayamam. Satıştan kalktığı için.

Herkes bayağı olumlu cevap vermiş. Benim de başlayasım geldi. Sanırım yarın oynamaya başlayacağım.

Kanka GTA: Sa'yı ve diğerlerini zamanında almadım ve pişmanım. Şimdi istesem de oynayamam.

En azından biri GTA 5 hikayesini oynadın mı dediklerinde olumlu cevap verebilirsin çıkalı çok oldu oynamayan kalmasın.

Oyunda en beğendiğim nokta karar vermeyi oyunun bize sunması, gta 4 de de böyle bir olay var ama o oyunun hikayesi bir yerden sonra, artık bitsinde ne oluyorsa olsun, o kıvama geliyor yani sıkıcı olmaya başlıyor görevler.

Hala internette kopyaları dolaşıyor orijinal pek farkı yok hatta orijinal oyundan daha iyi optimizasyonu var kopya versiyonları.

Görevler güzel ama öyle pek güzel de bi hikayesi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…