GTA V'mi Rainbow Six Siege vs overwatch

Oyun Clash

Hectopat
Makaleler
1
Herkese merhaba. PS4'ümde aynı oyunları oynamaktan sıkıldım. Online oyun, pvp, yarış tarzı oyunları seven birisi için sizce hangisi daha iyidir? Rainbow Six Siege' mi, GTA V' mi, Overwatch' mı?

Hepsi farklı, arcade tip karakterleri değişik, renk cümbüşü olan ama bence popülaritesi yitirilmiş bir oyun ve FPS olsun diyorsan Overwatch hem sunucuları aşırı dolu değil, hem Pingin İnternete de bağlı olarak fazla yüksek değil. R6 popülaritesi o kadar yitirilmiş değil, ağır oynanışlı COD a benzer grafiklere sahip FPS oyunu. Ama hem araba sürerim, hem soygun yaparım, canım sıkılırsa arkadaşlarımla RP yaparım dersen GTA 5 ama PS4 de RP yok sanırsam bir araştır.

r6 yı keyifle oynayabileceğini düşünmüyorum okuduğum kadarıyla şu klavye mouse olayını yapan çok varmış adaletli şekilde olsa tabikide bir r6 oyuncusu olarak (pcdeyken) onu al derdim ama ben bile almaya çekindim ve gtv ile yoluma devam ediyorum hem single hem online keyifli son karar tabi ki senin dostum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı