Aynı şekilde ayrıntılar kısmından GTA5.exe'ye sağ tıkladığınız zaman 'öncelik ayarla' kısmından önceliği yüksek olarak ayarlamanızdada fayda var.
Fps Düşürdüğü İçin Önceliği Yükseğe Atamasında Fayda Var Dedim, Şahsen Bende Aynı Sorunu Yaşadım Ve Dediklerimi Yaptığım Zaman Sıkıntısız Oyunu Oynadım, Ayrıca 2gb Ekran Kartı Ve 6 Gb Ram İle Başardım Bunu, Arkadaşın Sistemi Gayet Güzel, Sıkıntı Çıkacağını Düşünmüyorum.Hocam dediğiniz işlem oyunu kararsız çalıştırır ek olarak 1 önceki mesajınızda CPU 0 tikini kaldırmak sorunu çözüyor ama FPS'yi düşürüyor.
Deneyin Hocam, Gelişmeden Haberdar Edebilirsiniz. Buradayım.@Elegannce dediklerini yaptım oyuna giriyorum bakacağım düzelicek mi?
Deneyin hocam, gelişmeden haberdar edebilirsiniz. Buradayım.
@Elegannce yaptım ama oyun çok kasıyor.
Dediğim gibi o işlem performans düşürür.
Dediğim gibi o işlem performans düşürür.
Ekran kartının performansının %50'sinden yararlanabiliyorsun dediğim bilgi yanlış olabilirim beni düzeltebilirler ama darboğaz olabilir.
1 çözüm olarak grafik ayarlarından V-Sync'yi half yap.
TmDediğim gibi o işlem performans düşürür.
Ekran kartının performansının %50'sinden yararlanabiliyorsun dediğim bilgi yanlış olabilirim beni düzeltebilirler ama darboğaz olabilir.
1 çözüm olarak grafik ayarlarından V-Sync'yi half yap.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.