GTA V'te Para Kasmak Çok mu Zor?

godZwany

Decapat
Katılım
18 Mayıs 2021
Mesajlar
65
Çözümler
1
Yer
İstanbul/Maltepe
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Excalibur G770
i5-9300H CPU 2.40GHz
16GB
GTX 1650
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhabalar, GTA V satın almak istiyorum fakat endişelerim var. Bu oyunda her şey çok pahalı geliyor, Rockstar'a saygımdan hile kullanmak istemiyorum hem daha zevkli olur diye düşünüyorum. Göründüğü gibi her şey pahalı ve almakta zorlanılıyor mu, eğer böyle ise para kasmak da mı çok zor? Ayrıca para kasmanın yolları nelerdir, söylerseniz çok sevinirim; eğer önceden yazılmış yararlı bir kaynak varsa linkini bırakabilirsiniz.
 
Merhaba, GTA V satın almak istiyorum fakat endişelerim var. Bu oyunda her şey çok pahalı geliyor, Rockstar'a saygımdan hile kullanmak istemiyorum hem daha zevkli olur diye düşünüyorum. Göründüğü gibi her şey pahalı ve almakta zorlanılıyor mu, eğer böyle ise para kasmak da mı çok zor? Ayrıca para kasmanın yolları nelerdir, söylerseniz çok sevinirim; eğer önceden yazılmış yararlı bir kaynak varsa linkini bırakabilirsiniz.

Online oynayacaksanız almayın kanser olursunuz. Oyun hileci çinlilerle dolu ve oyunu kapattıran hileleri falan var orana burana nesne sabitleyen var. Hikaye modunu oynayacaksan alabilirsin.
 
Online hile çoktur ama genelde oynarım ben para kasma konusuna gelince eyer zengin bir arkadaşın yoksa gerçekten zor oncelikle casinodan oda alman lazım 1.5m ve denizaltı alman lazım 2.2m o sonra sonsuz para kasabilirsin.
Ayrıyetten hilesiz dahe zevkli. :)
 
Tamameb hakkınla para kasmak normalde zor değil. Bir şirket aldıktan sonra depo alıyorsun ve belirli malları satın alarak depoyu dolduruyorsun. Sonra bu depodakileri satarak para kasabiliyorsun. Bunun arabalilı halide var o daha çok para veriyor.
Fakat sıkıntı şu teslimat sırasında bir oyuncu gelip senin aracını patlatabiliyor ve eğer öyle bir şey yaparsa tüm paran ziyan oluyor. Bu yüzden para kasmak zor evet.
 

Geri
Yukarı