GTA V'ten ban yedim

Arda Harmancı

Centipat
Katılım
2 Aralık 2022
Mesajlar
70
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlarımla çoğunlukla invite only seasion kısmında oynarım. Çoğunlukla hepimizde hile olur polis araması kapatma, ışınlanma vs. bende de vardı tabii ki ve bende herkes gibi kullanıyordum. Sonra baktım oyun için Level'im 120 gibi bir şey canım sıkıldı dedim ki bunu arttırayım. Önce 250 sonra 400 sonra 600 sonra 850 sonra 1000 yaptım. Ve 2 gün sonra 1 ay süreyle banlandım. Sorun banlanmam değil paşa paşa 1 ay bekler cezamı çekerim. Fakat sorun şu karakterim sıfırlanacak. Yani anlayacağınız her şeyim silinecek. Kasması çok zor olacak çünkü neredeyse her şeyim vardı. Bunu açtırmanın bir yolu var mı acaba? İstediğiniz gibi linç edebilirsiniz hiç problem yok. Cezanı çekeceksin yazanlara vs. saygım vardır haklılar.
 
GTA 6 Online maalesef P2P olacak.

Eki Görüntüle 1813820

Take 2 Interactive görüp görebileceğiniz en köylü şirkettir. Dedicated serverların ''maliyet engelleyici'' olduğu gerekçesini sunarak bundan bir kaç yıl önce kendilerine sunulan dedicated server teklifini geri çevirdiler.

Umarım ileride Microsoft Rockstar Games'i satın alır ve kendi bünyesine katar. Take 2 Interactive ve CEO'su Strauss Zelnick altında Rockstar köleleştirilmiş bir oyun stüdyosu haline geldi son 5 yılda.
Bütün GTA 6 hayalim söndü ne yazık ki. Single player oynarım herhalde ya da online'a bakıp çıkarım. Bence hile satmak için yapıyor olabilirler. Dünyanın en güzel oyunlarından birisini rezil bir sistemle kurmak çok acayip. Valve'ı örnek alsalar keşke.
 
Bütün GTA 6 hayalim söndü ne yazık ki. Single player oynarım herhalde ya da online'a bakıp çıkarım. Bence hile satmak için yapıyor olabilirler. Dünyanın en güzel oyunlarından birisini rezil bir sistemle kurmak çok acayip. Valve'ı örnek alsalar keşke.
Parent company değişmesi lazım hocam. Take 2 Interactive bu çizgisini hiç bir zaman bozmaz, bozmayacaktır.

RDR2'nin de aceleye getirildiğini biliyorsunuzdur. Oyunun haritasının %50'si bomboş bir araziden ibaret. Oyunda bir sürü cut content var, oyun dosyaları içinde bir sürü içerik var. Rampage mod tool ile bunlara göz atılabiliyor. Ben oyunun aceleye getirilerek çıkartılmasında Take 2'yu suçlu buluyorum.

Zaten adamların GTA dışındaki bütün projeleri tech demo havasındaymış gibi, GTA kadar aynı ilgiyi görmüyor, görmedi hiç bir zaman.

GTA 6 ile amaçları yine maksimum kazanç minimum efor olacaktır. Bu yüzden p2p'ye abanmaya devam edecekler.

Multi milyon dolar bir şirket hayal edin. Bu şirketin online servisleri için dedicated serverlara sahip olmadığını düşünün. Çok uzağa bakmanıza gerek yok. Bkz -> Take 2 Interactive.
 
Siz PC'de 2015'te oynamışsınız. Bilgi yok, fikir var. Google çok uzakta değil.
Adam PC'de oynuyor. Nereden bilelim o zamana kadar PS alabilecek mi? Bana laf atacağınıza mantıklı konuşun. Rockstar Games GTA 6 Online'ı en az 2 yıl sonra çıkartacaktır. Önce herkesin hikaye moduna odaklanmasını istiyor Rockstar Games.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı