gta_sa.exe çalışmayı durdurdu hatası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yer
Los Santos, San Andreas, ABD
gta_sa.exe yi çalıştırdığımda hata veriyor aynı şekilde yönetici olarak çalıştırdığımda da aynı hatayı veriyor.

GTA: Sa crashed, Debug ınfo follows:

GTA ınfo:

Error: Unknown.

Assembly ınfo:

Exception at address: 0x00746929.

Exception code: 0xc0000005 (exceptıon_access_vıolatıon)

Registers:

Eax: 0x00000000 ebx: 0x00000000.

Ecx: 0x0000002C edx: 0x0000002B.

Esı: 0x00000000 edı: 0x768F1245.

Ebp: 0x0028FF88 esp: 0x0028FDD8.

Last opcode: 0000'in thread " (0x0)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarım Windows 7 ve acaba söylediğiniz program Windows 7 destekliyor mu?
Emin değilim fakat destekliyor olsa gerek. Siz deneyin. Olmazsa artık yapacak bir şey yok demektir ama çalışması gerek diye biliyorum.

Bilgisayarım Windows 7 acaba söylediğiniz program Windows 7 destekliyor mu?
Hocam program destekler de tek çözüm eski sürüm Crack'leri denemek. Bulabilirsen DVD'li versiyonunu al oyunun artık imkanın varsa demekten çıktı kaç senelik oyun piyasada. Konsollar için de alabilirsin elinde varsa. Ama PC'de oynayacağım diyorsan nereden alırsan al, Crack exe'den çalıştıracaksın.

Artı -1 Eksi
Artı -1 Eksi
Rapor paylaşır mısınız? Yukarıda belirtilmiş.

Konu sahibi hariç diğer arkadaşlar kavganıza bir ara verir misiniz? Burada 4 sayfa mesaj var fakat tek çözüm odaklı mesaj @292469 hocamın ve benim mesajım. Lütfen bilginiz dahilinde olmayan konularda gereksiz kavgaya tutuşmayın. Yeri geldiğinde bunları hatırlamayacaksınız bile. İyi sosyaller dilerim. 😉

Artı -1 Eksi
Hocam çoğu kişi bu oyunu 5 yaşında oynamıştır hep :D. Çoğu kişinin çocukluk oyunu.
Hocam küçük kardeşiniz GTA'da Striptiz kulübüne gitse ve siz de onu o hâlde görseniz pek hoş olmuyor. Ben sadece tavsiye verdim, uygulayıp uygulamamak ona kalmış.

Crackli yapmıyor onu tekrar orijinal hale getirebiliyorsun.
Crack'ten çalıştırtıyor oyunu. 2 tene .exe dosyası vardı Steam versiyonuna kurduğumda. Steam üzerinden açınca hatalar artıyor daha da.
Konu sahibi hariç diğer arkadaşlar kavganıza bir ara verir misiniz? Burada 4 sayfa mesaj var fakat tek çözüm odaklı mesaj @292469 hocamın ve benim mesajım. Lütfen bilginiz dahilinde olmayan konularda gereksiz kavgaya tutuşmayın. Yeri geldiğinde bunları hatırlamayacaksınız bile. İyi sosyaller dilerim. 😉
Benim mesajlarımda da araya sıkışmış çözümler mevcut. Siz Process Monitor ile çözebileceksiniz özür dilerim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı